To je to što me zanima!

Bizarna Bella: Pozirala je bez majice, burritom pokrila grudi

Fotografija ne bi bila neobična, a ne bi bilo čudno i to što drži burrito u ruci, da ga ne drži u području grudi koje njime prekriva jer nema odjevenu majicu ni grudnjak
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid (23) nerijetko objavljuje golišave fotografije na društvenim mrežama, a nedavno su je njezini pratitelji napali kako je očito da ih fotošopira. Sada je podijelila na fotografiju na kojoj u ruci drži burrito dok sjedi na podu.

ZATAKNULA SI MAČ Bella Hadid mamila uzdahe na pisti: Prošetala bez grudnjaka

Fotografija ne bi bila uopće bizarna i to što drži burrito u ruci ne bi bilo ništa čudno, da ga ne drži u području grudi koje njime prekriva jer nema odjevenu majicu ni grudnjak.

- Samo djevojka i njezin burrito - napisala je iznad fotografije. 

Fotografiju zbog koje su je fanovi napali da previše koristi fotošop objavila je prošli tjedan. Također je sjedila na podu, a odjenula je kratku traper majicu i mini suknju. Noge su joj bile presavijene, a pratitelji su primijetili kako su joj stopala čudna, odnosno previše savinuta.

Neki su je pitali zašto toliko uređuje fotografije, dok su drugi stali na njezini stranu i udijelili joj komplimente na račun njezina izgleda.

Bella je inače jedna od najpoznatijih manekenki na svijetu. Prošle je godine od nošenja revija te fotografiranja za editorijale magazina i modnih brendova zaradila preko 160 milijuna kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 08.03.2020.

    Zašto je ova popularna? Jer je sestra popularne manekenke?

  • Science of the Lambs 08.03.2020.

    Da liči na nešto, bila bi dobra slika.

  • Nuclear_Strike 08.03.2020.

    Ne znam odakle taj poriv da piku imaju na licu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare