To je to što me zanima!

Bizarna provala: Gola pljačkašu otvorila vrata, bacio je na kauč

Legni na pod. Gdje ti je novac? Gdje ti je je*eni novac?, vikao je pljačkaš na model Danii Banks. Provalnik ju je natjerao da otvori sef, koji je bio prazan. Nakon toga ju je gurnuo na kauč i pobjegao
Vidi originalni članak

Model Danii Banks (29) uživala je u slobodnom danu i gola je šetala po stanu, kad se odjednom tamo pojavio nepoznati čovjek. Početkom prosinca u njezin stan u Georgiji provalio joj je naoružani pljačkaš. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nadzorna kamera je sve snimila. Danii je u prostoriju ušetala potpuno gola i suočila se s pljačkašem koji je u nju uperio pištolj. 

- Legni na pod. Gdje ti je novac? Gdje ti je je*eni novac? - vikao je pljačkaš na modela na snimci koju je objavio TMZ. Danii ga je upitala što to radi, a potom je video završio.

Danii je stranim medijima ispričala što se poslije dogodilo. Provalnik ju je natjerao da otvori sef, koji je bio prazan. Nakon toga ju je gurnuo na kauč i pobjegao.

Službenici iz policijske uprave Chamblee odazvali su se na poziv o oružanoj pljački u njezinom stanu. Kad su policajci došli, pronašli su Dani kako histerizira i plače u sobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • role 2 15.12.2019.

    On tražio novce ona Đoku

  • _l_ 13.12.2019.

    od ove bi i ja pobjegao

  • ITALO DISCO_90 13.12.2019.

    model za sta?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare