To je to što me zanima!

Bizarne vijesti: Scenarist filma 'Sandman' želi dobiti otkaz

Eric Heisserer, scenarist koji je doveo reboot 'Stvora' na velike ekrane, je pokušao napraviti čudnu stvar. Naime, iako je dobar u svom poslu, trudi se dobiti otkaz sa projekta
Vidi originalni članak

Scenarist Eric Heisserer ovih dana ima puno razloga za zadovoljstvo nakon što je njegov znanstveno-fantastični film 'Arrival' debitirao u kinima s odličnim ocjenama publike i kritike.

Unatoč tome, ovaj filmaš baš i nije apsolutno optimističan po pitanju budućnosti, barem ne kada je u pitanju njegova filmska adaptacija kultnog stripa 'Sandman' autora Neila Gaimana. Heisserer je tako ovih dana za IGN izjavio kako je nakon puno muke sa scenarijom za film o Sandmanu došao do točke na kojoj vjeruje da ovaj stripovski predložak nikada neće moći funkcionirati kao film; barem ne dobar film.

- Moj film o Van Helsingu [je i dalje u ranoj fazi razvoja te je prerano za reći nešto konkretno o njemu. Na Sandmanu pak radim već godinu dana i došao sam do takvog zaključka da više ne vjerujem da ovaj predložak može biti adaptiran u film - izjavio je Heisserer.

Scenarist je unatoč tome napomenuo kako je moguće da je u krivu te postoji mogućnost da on jednostavno nije osoba koja može napisati scenarij za film prema ovom stripovskom predlošku.

- Mislim da bi Sandman najbolje funkcionirao kao TV serija te stoga predlažem da mi [producenti] daju otkaz - rekao je scenarist, dodavši kako se i dalje nada da će kreativna ekipa pronaći najbolji mogući format za Sandmana.

Ostatak intervjua s Heissererom pročitajte na IGN Adriji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • EvEvil 17.11.2016.

    vrhunski strip koji će se teško moći prebaciti na veliko platno.

  • Django23 16.11.2016.

    Ja ne znam tko je dobio tu "pametnu" ideju za film. Ti stripovi nisu za film,oni su za seriju za HBO ili za NETFLIX!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare