To je to što me zanima!

Bizarni tretmani uoči Oscara: Zvijezde vole kreme od izmeta

TAJNE VJEČNE MLADOSTI 'Vampirski' facelift, krema od emua, maska od bikovih testisa, kapsule od sušene posteljice... ne prezaju ni pred čim da bi bile najljepše
Vidi originalni članak

Katie Holmes (34) protiv starenja se bori kremom od ovčje posteljice, a Jennifer Lopez (43) na kosu stavlja masku od bikovih testisa kako bi bila jaka i sjajna.

Glumica koja se proslavila serijom “Dawson’s Creek” kremu protiv bora plaća 2800 kuna. Katie Holmes kaže da joj je lice glatko, bez masnog sjaja i bora zbog preparata od ovčje posteljice. Krema se proizvodi isključivo od ovaca s Novog Zelanda, a voli je i Eva Longoria (37). January Jones (35) otišla je korak dalje. Glumica je, nakon što je prije dvije godine rodila sina Xandera Danea, napravila kapsule od njegove sušene posteljice.

- Hranjive stanice prepune vitamina pomogle su mi ojačati imunitet - kaže Jones. Angelina Jolie (37) svoje lice održava mlađim kremom od najboljeg kavijara. Plaća je oko 4000 kuna. Glumica se nedavno pohvalila kako sinove Maddoxa (11) i Paxa (9) često vodi na riblju pedikuru.

Tretman traje 15-ak minuta i stoji 300 kuna. Ribice Garra Rufa dugačke su 12 centimetara i žive uglavnom u vulkanskim vrelima u Turskoj. Hrane se površinskim slojem ljudske kože i pritom ispuštaju enzime koji, kažu stručnjaci, pomažu i oboljelima od psorijaze.

Latino diva Jennifer Lopez ne štedi kad je riječ o kosi. Isprobala je masku od bikovih testisa i oduševila se.

- Žene u Iranu koriste je stoljećima. Testise bi skuhale i samljele u prah čiji proteini i hormoni kosu čine jakom i sjajnom - objasnila je vlasnica jedinog salona u Santa Monici koji nudi masku od testisa. 

Osim kose, Jennifer osobito pazi i na liniju. Nekoliko puta na dan po 15 minuta udiše jaku aromu grejpfrutova ulja kako bi smanjila apetit. Gwyneth Paltrow (40) ne voli botoks pa na lice stavlja serum od zmijskog otrova koji briše bore. Vitka je jer jede samo makrobiotičku hranu.

'Vampirski' facelift, ptičji izmet, krema od emua, jagode...

Demi Moore (50) barem jednom u godini pijavice čiste krv u austrijskim toplicama. Poslije se, kaže, osjeća mlađe, snažnije i boljeg je raspoloženja.

- Tretman nije strašan jer pijavice luče tvari slične anestetiku. Ugriz im je sličan ubodu komarca - kaže glumica. Na 40-minutnoj terapiji izgubi samo 15-ak mililitara krvi, a male krvopije stari kolagen zamjenjuju novim te joj je koža elastičnija.

Tom Cruise (50) dugo je vjeran drevnoj japanskoj kozmetici koja za njegu lica koristi slavujev izmet. Istim kremama mazale su se svojedobno i gejše jer su samo tako mogle skinuti tešku šminku.

Glumica Kate Walsh (45), najpoznatija po ulozi u seriji “Uvod u anatomiju”, na lice stavlja emulziju od australske ptice emu.

- Kupujem dvije bočice jer se i moj dečko zaljubio u kremu. Imamo suhu kožu, a ovo je najbolji preparat koji sam probala - kaže Kate.

Velška ljepotica Catherine Zeta-Jones (43) najviše pazi na svoj najjači adut na crvenom tepihu - osmijeh. Glumica kaže kako zube čisti jagodama i zelenim jabukama.

- Ne oštećuju caklinu, skidaju sve naslage, a zubi su savršeno bijeli i imam slatki zadah - smije se Catherine.

Najčudnijem tretmanu podvrgava se Anna Friel (36). Glumica prije svakog crvenog tepiha ide na “vampirski facelift”. Njezinu krv joj ubrizgavaju u bradu, obraze i čelo. Na taj način joj je koža zategnutija, a obrazi zarumenjeni.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • WOMANIZER 22.02.2013.

    od svih katren-zeta jedina normalna, a takva se uvijek i činila!...........ovo su gadosti, izmet, posteljica, testisi, fuj, fuj, fuj!

  • Zeleni_Zub 22.02.2013.

    Govno na govno

  • blondboy 22.02.2013.

    Nije bolest sve sto boli....

Komentiraj...
Vidi sve komentare