To je to što me zanima!

Bizarno: 'Harry Potter' odlučio je snimiti podosta čudan film

Iako smo se već naviknuli na poprilično čudne uloge koje bira Daniel Radcliffe, malo je teško bilo za očekivati da će u svojoj novoj ulozi Radcliffe glumiti truli komad mesa
Vidi originalni članak

Daniel Radcliffe nas je već prije poprilično iznenadio, ali i oduševio svojim filmovima 'Rogovi' i prošlogodišnjim filmom 'Victor Frankenstein'. Takvim je biranjem uloga poprilično dobro pokazao kamo stremi mladi glumac, no odabirom svoje sadašnje uloge u filmu 'Swiss Army Man' nas je u stvari prenerazio.

U filmu Radcliffe glumi leš, te je tako i našminkan, odnosno kostimiran da liči na truplo. Stoga se glumac kroz cijeli film i ponaša kao leš, ne mičući se niti dajući ikakve znakove života.

Pogledajte video

Radnja filma odvija se u divljini u kojoj neuspjeli samoubojica (Paul Dano) slučajno otkrije leš na plaži (Daniel Radcliffe). Nakon što u lešu nađe novi smisao u životu, 'samoubojica' krene na surealan put ka svojem domu.

Film su režirali Dan Kwan i Daniel Scheinert, a uz spomenute glumce u filmu glumi i Mary Elizabeth Winstead, koju ćete uskoro moći pratiti u našim kinima u filmu '10 Cloverfield Lane'.

Iako 'Swiss Army Man' za sad osvaja solidne ocjene po kritičarskim stranicama, još uvijek nema objave hoće li se pojaviti u široj kino distribuciji.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MatkoZZ 06.04.2016.

    meni se prica cini super, neobicno jako, budemo vidli

  • 06.04.2016.

    po traileru se film cini podosta glup...a kao sto ste napisali da je mrtav...pa kako prica ako je mrtav??

Komentiraj...
Vidi sve komentare