To je to što me zanima!

Bizarno poput Milojka: Bogataš stariji 62 godine volio 'zečicu'

Da takva razlika u godinama nije izoliran slučaj, kod nas i u svijetu, pokazuje nam nekada poznati svjetski par Anna Nicole Smith i James Howard...
Vidi originalni članak

Milijana Bogdanović (21) i Milojko Božić (74) najbizarniji par iz Srbije, trenutno se nalazi u reality showu 'Parovi'. Ono što ih čini kontroverznima, izazivajući podjele i u javnosti po pitanju njihove ljubavi, je razlika u godinama koja prelazi pola stoljeća.

MORAO NA ZRAK Milojku pozlilo kada je Miljanu zavodio 39 godina mlađi dečko

Da takva razlika u godinama nije izoliran slučaj, kod nas i u svijetu pokazuje nam nekada poznati svjetski par, starleta i playbojeva zečica Anna Nicole Smith i biznismen James Howard koji je od nje bio stariji čak 62 godine. Njihova ljubav počela je kada je James imao preko 85 godina, obožavao ju je, obasipao ju poklonima, ponudama za brak te bogatstvom.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njihov brak je tada, devedesetih, u američkim medijima bio proglašen 'brakom godine', izazivajući razne sumnje u motive njezine ljubavi, a trajao je svega nepunih 15 mjeseci kada je James 1995. preminuo. Anna je svojedobno svog supružnika nazivala spasiteljem objašnjavajući kako njihova veza nije bila fizička, već ga je voljela zbog toga što je činio za nju i njenog sina.

Nakon što je preminuo, ona je trošila njegov novac, a 1996. proglasila je čak i bankrot. Završila je i na sudu s njegovim sinom koji je tvrdio da je njihov brak bio nevaljan te da je njegov otac bio senilan. Sudski spor trajao je sve do njezine smrti. Anna je umrla s 39 godina 2007., pronađena mrtva u hotelu, prema nalazima obdukcije koban je bio miks tableta koje je uzela.

'PROCURILA' SNIMKA Ponovno tučnjava u Parovima: Natjecatelj završio na hitnoj...

Imala je sina Daniela s kojim je imala problema tokom njegova odrastanja, a kada je jednom prilikom završila u bolnici, Daniel je došao posjetiti majku i pomirio se s njom zbog čega je ona bila presretna, tom prilikom je ostao prespavati u njenoj bolničkoj sobi i kada ga je ujutro išla probuditi on je bio mrtav. Autopsijom su utvrdili da se predozirao.

ŽESTOKA SVAĐA U 'PAROVIMA' Milijana prijetila šamarom: On neće prepisati stan na mene?

Anna je bila slomljena, počela razmišljati o vlastitoj smrti, boreći se s viškom kilograma i depresijom, miješajući razne tablete o kojima je bila ovisna. Iza sebe je još ostavila petomjesečnu djevojčicu Dannielyn koju danas odgaja njen biološki otac fotograf Larry Birkhead, čije je očinstvo dokazano DNK analizom jer je kao oca djevojčice upisala Howarda K. Sterna

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 28

  • wtf1234 06.04.2019.

    A joj kad se ne udavi bombonom pa vi niste normalni kad stavljate ovako eksplicitne slike.

  • modri 06.04.2019.

    Postat cete ruzne sa ovakvim ponasanjem,jer ono sto je unutra izlazi i vani.

  • 06.04.2019.

    psihologija deluje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare