To je to što me zanima!

Bizarno priznanje ljubavne veze u 'Zadruzi': Sad smo korak više, kako sam ti slatko lupila šamar

Natjecateljica Maja, koja je ušla u novu vezu s natjecateljem Bilalom, i ranije je, zbog burne prošlosti, plastičnih operacija i veza s poznatim muškarcima, bila glavna tema medija u Srbiji
Vidi originalni članak

Natjecateljica srpskog realityja 'Zadruga', Maja Marinković, ponovno je glavna tema medija nakon što je u showu priznala da je u vezi s novim muškarcem, natjecateljem Bilalom Brajlović. Nedugo nakon što su natjecatelju Aleksandru Saueru otkrili da su zajedno, Maja i Bilal završili su zajedno ispod pokrivača. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Maja Marinković je zbog burne prošlosti, plastičnih operacija i veza s poznatim muškarcima nerijetko glavna tema medija u Srbiji. 

- Ljubili smo se. Jednom on, jednom ja - rekla je Maja i priznala vezu s kolegom natjecateljem, Bilalom, pišu srpski mediji.

- Zola kaže da si ti emotivni manipulator, što to znači za mene - upitao ju je novi dečko, a ona mu je odgovorila: 

- Ništa. Prešli smo korak više. Kako sam ti lupila šamar, baš je slatko bilo. 

Maju Marinković i ranije vezalo uz nasilje u 'Bijeloj kući' u srpskom realityju 'Zadruga'. 

Natjecateljica je nedavno dobila kaznu jer se u realityju sukobila s Urošem Ćertićem. Uroš je u kući komentirao njezin moral, a ona je burno reagirala i udarila ga šalicom po glavi. S obzirom na to da u 'Zadruzi' nasilje nije dopušteno ni u kakvom obliku, dobila je kaznu, piše Kurir.

Podsjetimo, početkom 2021. godine oglasio se državljanin Australije koji je tvrdio da mu je Maja napravila pakao od života, pisali su tada srpski mediji. 

ZAKINUTA JE Olja Vampirica odlučila ići na sud: Produkcija 'Zadruge' mi duguje više od 16 tisuća kuna

Mile Piton, koji živi u Beču, otkrio je da mu je natjecateljica 'Zadruge' ukrala veliku količinu novca i da joj to ne može oprostiti. 

- Maja me je pokrala! 25.000 eura (oko 190.000 kuna) je bilo u pitanju, a razvela me je od žene - naveo je tada za Star Mile, koji ima 46 godina te navodi da su mnogi bili upućeni u njihovu vezu koju su imali dok je ona bila 'na slobodi', odnosno izvan realityja. 

Uz to, Maja je 2020. godine naljutila tadašnju natjecateljicu 'Zadruge', Taru Simov, jer je komunicirala s njezinim bivšim dečkom Matejom. Tara je tada počela razbijati stvari po vili u kojoj se snima reality.

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE I PRVU EPIZODU:

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Cirenac 25.10.2022.

    Gospoja je totalno neukusno odjrvena.

  • Hope777 25.10.2022.

    Maja uhvati me za j..a:)

  • Jopazg 25.10.2022.

    Ovog pokrala,onog razvela od zene…ta valjda ima super moci🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare