To je to što me zanima!

Blaće: Ako ove slike spase bar jednu ženu, skinut ću se opet

Antonija Blaće pozirala je u toplesu kako bi pomogla kampanju protiv raka dojke. Pred fotografa je stala sasvim prirodna, a same slike uopće nisu photoshopirane
Vidi originalni članak

Iako je voditeljica Narodnog radija i RTL televizije pozirala u toplesu najviše komentatora na društvenim mrežama, gdje su njene fotografije postale pravi hit, bavilo se činjenicom da fotografije Antonije Blaće uopće nisu photoshopirane.

Upravo je Antonijina odluka bila da ju se naknadno ne uljepšava jer se nije željela obraćati 'pravim' ženama s obrađenim fotografijama. Antonija je kao zaštitno lice i voditeljica na Narodnom radiju postala ambasadorica humanitarne akcije 'Želim svijet uz tebe' koju je časopis Story organizirao u suradnji s Udrugom 'Sve za nju' i tvrtkom Avon. Ova hvale vrijedna akcija kroz čitav mjesec lipanj promovira važnost ranog otkrivanja raka dojke. Antonijina odluka da se na ovako neobičan način pridruži akciji bila je vrlo osobne prirode. 

- Baka mi je umrla od raka dojke, borila se 5 godina, ali nažalost, u fazi kad ga je otkrila već je bilo kasno. Zato znam da je rano otkrivanje ove bolesti presudno - rekla je Antonija.

- Što se slika tiče, može netko reći: 'Kako će tvoja gola slika pomoći, što se ona ima slikati, neš' ti nje!?'. Ovakva ili onakva, ova slika je toliko puta podijeljena, Bogu hvala, i 'lajkana' da ako se jedna žena zbog slike pregleda na vrijeme skinut ću se opet. Da sam htjela seksi slike, photoshopirala bih ih - objasnila je Blaće pozadinu iza ove neobične i hrabre odluke.

Idi na 24sata

Komentari 231

  • Jasminka_71 13.10.2014.

    ljiljana,svaka cast!dala sam i ja svoj komentar,dijelimo slicnu sudbinu,a ovaj clanak me totalno izbacio iz takta!

  • Jasminka_71 13.10.2014.

    ma,kakva je ovo sprdacina,jel ona to nas zajebava ili sto??koga ona misli spasiti??ajme,kako sam ljuta na ovo!kad bih se ja.i zene koje dijele moju sudbinu slikale tada bi se moglo govoriti o spasavanju zivota!a ona,bez obzira na njenu baku nema pojma kakvu kalvariju zene prozivljavaju kad obole i ostanu bez jedne ili obje dojke!ja osobno sam ostala bez dojke,prosla kemoterapiju,ostala bez kose,zracenje,pa jos jedna operacija.godina dana herceptin,i nakon toga rekonstrukcija,tj,operacija,ugradnja ekspadera i razvlacenje koze godinu dana..i nakon toga implatant,nije izgledalo nista posebno,ali imala sam barem nesto sto se zvalo dojka..i bila sretna mjesecdana..inficiralo se i opet na stol i to van..opet nista,,sav trudmnadanja,boliovi pretrpljeni a sve uzalud!!tesko je,prokleto tesko bilo,i sad je,,al opet se nadam i kazem.nema veze,bitno da je glava na ramenu,ne dao bog veceg zla!!i sad ce nama jedna Antonija drzati lekciju!!svasta bih sad napisala,ne misleci na kulturu,ali onda bi bilo..postovani...

  • Pčelica_1 08.10.2012.

    Ma dobro cura je pokušala napraviti nešto dobro i na bilo koji način podići svijest o toj bolesti. Bitno je da se o tome priča. Na ovaj članak ima preko 200 komentara i tko zna koliko pogleda. Ja sam uvjerena da je barem jednu ženu podsjetilo da mora napraviti pregled. Bravo, Antonija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare