To je to što me zanima!

Blaće je oduvijek htjela snimiti pjesmu, ocijenite kako pjeva

Iako joj je već dugi niz godina bila velika želja snimiti pjesmu, Tonka je zbog obaveza zanemarila svoju drugu veliku strast - glazbu. No, kockice su se posložile
Vidi originalni članak

Da joj je posao voditeljice u malom prstu, Antonija Blaće (34) dokazala je već mnogo puta. No njezin pjevački talent otkriven je tek kad je zajedno s Miroslavom Škorom (52) na kraju glazbeno-natjecateljskog showa Uhvati Bingo ritam,  uživo otpjevala najavnu pjesmu 'Ti si moj broj'.

Iako joj je već dugi niz godina bila velika želja snimiti pjesmu, Tonka je zbog obaveza zanemarila svoju drugu veliku strast - glazbu. No onda su se kockice posložile. Čim je upoznala svog novog televizijskog partnera, Škoru, zajedno su zaključili da bi trebali snimiti duet.

- Velika mi je želja bila pjevati, ali to uglavnom završi da dižem svatove na noge kada zapjevam 'Matu', a sada mi se ispunila želja - ispričala je Tonka koja je i nakon što je prva emisija snimljena, nastavila pjevati. Tako je sve prisutne oduševila dok je pjevala njoj voljene hitove, a na repertoaru se našla i neizostavna 'Mata'. Da stvar bude bolja, za svoje pjevačke sposobnosti dobila je samo riječi hvale pa ne bi čudilo da Tonku uskoro čujemo ponovno u nekom duetu ili čak solo izvedbi. 

Idi na 24sata

Komentari 57

  • m988 25.09.2014.

    zasto sam ovo morao cuti

  • prekrasna 24.09.2014.

    opći dojam ........tuga i očaj

  • Perfina mama 24.09.2014.

    uhvati bingo ritam je emisija za maloumne,ko to može gledat uru i po? bravo za debile sa rtla koji su to izproducirali

Komentiraj...
Vidi sve komentare