To je to što me zanima!

Blaće pokazala liniju u badiću: 'Zgodna si i uvijek puna života'

Za Instagram je 'okinula' fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu te napomenula kako i na ljetovanju pazi na epidemiološke mjere i nosi masku na glavi. Ali, onu za ronjenje
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Antonija Blaće (40) kao i uvijek ne skida osmijeh s lica i uživa na moru u opuštenom izdanju. Ljetni odmor provodi na standardnoj turi od Šibenika, Primoštena, otoka Kaprije te Pelješca. 

POGLEDAJTE VIDEO: Antonija se prisjetila Big Brothera

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za Instagram je 'okinula' fotografiju u dvodijelnom kupaćem kostimu te napomenula kako i na ljetovanju pazi na epidemiološke mjere i nosi masku na glavi. Ali, onu za ronjenje. 

- Zgodna si i puna života, uvijek nasmijana. Tonka, jesi opasna - pisali su joj pratitelji u komentarima ispod objavljene fotografije.

Blaće je prošle godine donijela odluke oko vježbanja i zdravog načina života. Odlučila se riješiti 'prikrivanja' i u tome je uspjela. 

- Što sam starija više težim balansu, nego savršenstvu - rekla je svojedobno voditeljica. Sada je puna samopouzdanja. 

8 GODINA MLAĐA Kao jaje jajetu: Sestra Antonije Blaće objavila zajedničku fotku

Tijekom karantene nije gubila vrijeme pa se između ostaloga povezala s nutricionistom iz Rijeke koji joj je složio plan prehrane prilagođen njezinom kaotičnom životu. 

- Cijeli život skidam istih pet kilograma. Toliko puta sam prošla taj proces, već napamet znam što trebam raditi, pa mi to nije problem - rekla je za Gloriju

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • x00x 03.09.2020.

    a ono, linija i nije neka... obicna prosjecna ko i svaka druga na cesti

  • 15.08.2020.

    samo da ne piski u gace

  • 15.08.2020.

    iritantna do bola

Komentiraj...
Vidi sve komentare