To je to što me zanima!

Blake: Čim ugledam Amy, skinut ću joj odmah gaće

Pjevačica nije dočekala supruga Blakea, koji je izašao iz zatvora nakon 11 mjeseci. Ostala je kod kuće jer se navodno oporavlja od teške infekcije
Vidi originalni članak

Blake Fielder-Civil (26), suprug Amy Winehouse (24), pušten je u četvrtak iz britanskog zatvora Edmunds Hill u Suffolku. No on nije još u potpunosti slobodan. Nagodio se s upravom zatvora da ga puste ranije, a zauzvrat se obvezao prijaviti u centar za odvikavanje od droge. Inače, trebao je biti u zatvoru još 15 mjeseci.
- Jedino što sada želim je vidjeti Amy. Kad je vidim, odmah ću joj skinuti gaćice. U zatvoru je bilo grozno, ali sada sam slobodan i to je sjajno - rekao je Blake po izlasku iz zatvora. Problematični Blake završio je u zatvoru zbog premlaćivanja vlasnika londonskog puba, koje je poslije pokušao zataškati neuspješnim podmićivanjem. U zatvoru se nastavio drogirati, a dopisivao se i sa zatvorenicom Melissom, kojoj je opisivao sado--mazo seks. Pjevačica nije dočekala supruga. Ostala je kod kuće jer se navodno još oporavlja od teške plućne infekcije.
- Blake misli da će mu Amy doletjeti u zagrljaj kada ga vidi, ali ona baš nije sretna što je izašao - rekao je njezin prijatelj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miss_Vikernes 06.11.2008.

    mda..uobičajno..sLavni su pa mogu ranije izaći iz zatvora..čist primjer blake i paris hilton.. bljuje mi se od njih

  • gucica 06.11.2008.

    E sad kad je vani mogu se skupa predozirati tako da mogu akupa i crknuti!

  • davor_ 06.11.2008.

    Par iz snova

Komentiraj...
Vidi sve komentare