To je to što me zanima!

Blake Fielder-Civil osuđen na 27 mjeseci u zatvoru

Izricanju kazne nije prisustvovala Amy Winehouse koju Blakeova majka, Georgette krivi za njegove probleme s drogama. Blakea čeka još 18 mjeseci
Vidi originalni članak

Blake Fielder-Civil (26) danas je na sudu osuđen na izdržavanje zatvorske kazne u trajanju od 27 mjeseci zbog toga što je premlatio vlasnika jednog londonskog puba, a poslije je htio zataškati incident neuspješnim podmićivanjem. Sudac je kod izricanja kazne, ponašanje osuđenika opisao kao kukavičko i sramotno. Iako njegova supruga Amy Winehouse (24) nije bila nazočna, Blake je preko odvjetnika poslao poruku ljubavi i nade.
- Njih dvoje su se obvezali da će dati sve od sebe da se riješe teških droga, a da se pritom neće udaljiti jedno od drugoga. Blake je sada spoznao kako droge nisu ništa drugo doli "nasmiješene ubojice" - izjavio je član njegovog odvjetničkog tima. Nekoliko dana prije ročišta, sucu se javila i Blakeova majka, Georgette koja za njegove probleme s drogama krivi pjevačicu te se nada da će njih dvoje što duže ostati razdvojeni, bilo fizički bilo psihički.
- Ne želim da se Blake odmah vrati Amy, a ako se i vrati to bi bila smrtna kazna za njih oboje - izjavla je Georgette kojoj će se ispuniti želje budući da joj je sin odležao devet mjeseci te ga čeka još 18 mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare