To je to što me zanima!

Blake Fielder-Civil priznao da je pretukao konobara

Iako je u početku poricao krivnju Blake je priznao da je nanio teške ozljede vlasniku puba i ometao istragu. Sada čeka odluku londonskog suda
Vidi originalni članak

Blake Fielder-Civil (26) suprug pjevačice Amy Winehouse (24) izjasnio se krivim za sudjelovanje u tuči 2007. godine u pubu Macbeths u istočnom Londonu.
Optužen je za podmićivanja vlasnika puba Jamesa Kinga. Njega je Blake premlatio zajedno sa svojim prijateljem Michaelom Brownom 20. lipnja prošle godine. Amyin suprug je Kingu navodno ponudio oko 2 milijuna kuna da šuti o svemu i ode u Španjolsku dok ne prođe "frka". U početku je policija povezivala i Amy s pokušajem podmićivanja. Nakon što je u postaji dala izjavu i otiske prstiju te obavila DNK analizu protiv nje nije podignuta nikakva optužnica. Blake je sad priznao da je nanio teške ozljede vlasniku puba i ometao istragu. U zatvoru je od kraja prošle godine. Blakeova sudbina znat će se nakon što sudac odredi kaznu. Ako ga sud proglasi krivim, mogao bi u zatvor na pet godina. Amy i Blake su se vjenčali prije godinu dana u Miamiju. Dok nije završio iza rešetaka Blake je radio kao asistent snimatelja glazbenih video spotova.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Feya 09.06.2008.

    my blaaaaaake

Komentiraj...
Vidi sve komentare