To je to što me zanima!

Blake Lively i Ryan Reynolds: 'Na svaku donaciju za Ukrajinu dajemo duplo, do milijuna'

Glumački par odlučio je podržati Ukrajinu djelima, a ne samo riječima podrške. Sudjeluju u donacijama na web stranici, a za svaki će uplaćeni dolar oni dati isti iznos, sve dok ne dosegnu milijun dolara
Vidi originalni članak

Blake Lively (34) i njezin suprug Ryan Reynolds (45) podržavaju Ukrajinu nakon ruske invazije, a par se odlučio potaknuti svijet na donacije. Blake i Ryan svaki će dolar poduplati, sve do iznosa od milijuna dolara. Svojim će novcem duplo više ukrajinskih obitelji primiti pomoć, a potaknut će i mnoge donacije.

- Molimo vas da s nama donirate za ukrajinske obitelji na USA za UNHCR - napisao je Ryan uz fotografiju na Instagramu pa dodao:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi ćemo poduplati vaše iznose do milijun dolara - napisao je i nadodao link za donacije koji vodi na stranicu američke pomoći agenciji UN-a za pomoć izbjeglicama.

Na stranici je moguće donirati iznose u visini od 60, 120, 240 i 1000 dolara, kao i drugi, osobni iznos. 

- 120 dolara može zaštitit osam obitelji od vremenskih uvjeta - navedeno je na stranici. 

Glumci su objavili linkove na svojim Instagramima, što je oduševilo njihove obožavatelje.

CHRISA NOTHA OPTUŽILI ZA SILOVANJE Ryan Reynolds odrekao se Face, izbrisao je sve objave vezane uz reklamu u kojoj surađuje s njim

- 'Svaka vam čast, najbolji ste', 'Hvala vam, da je bar više slavnih kao vi', 'Užasne se stvari događaju, hvala vam što govorite o tome' - pisali su im. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Dadanica 27.02.2022.

    Super je što svi pomažu Ukrajini na bilo koji način, ali odmah mi se zaplače kad se sjetim kako nama baš nitko nije pomagao i reagirao dugo, dugo, bili prepušteni sami sebi! Užas!

  • Arty53 27.02.2022.

    Bravo!

  • lignja ispod peke 27.02.2022.

    Nisu oni ni željni da se o njima piše,za razliku od ostalih milijunaša oni bar nešto daju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare