Obavijesti

Show

Komentari 0

Ryan Reynolds odrekao se Face, izbrisao je sve objave vezane uz reklamu u kojoj surađuje s njim

Ryan Reynolds odrekao se Face, izbrisao je sve objave vezane uz reklamu u kojoj surađuje s njim
8

Reklama u kojoj se promoviraju fitness proizvodi objavljena je prošlog tjedna, a služila je za 'saniranje štete' koju je tvrtka pretrpjela nakon emitiranja novih epizoda 'Sex and the City: And Just Like That'

VIDEO

Tvrtka Peloton ukinula je novu reklamu s glumcem Chrisom Nothom (67) nakon što je ovog tjedna u medijima izašla vijest o seksualnom zlostavljanju dviju djevojaka u L.A.-u i New Yorku. S istom tvrtkom surađivao je i Chrisov kolega glumac Ryan Reynolds (45) koji je odmah nakon optužbi na društvenim mrežama izbrisao sve objave vezane uz reklamu, piše Newsweek

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

00:11

Podsjetimo, dvije žene, koje su odlučile ostati anonimne, za strane medije progovorile su o seksualnom zlostavljanju od strane glumca Chrisa, a na sve se i nadovezala njegova kolegica  Zoe Lister-Jones (39) . 

- Svaka pojedinačna optužba za seksualni napad mora se shvatiti ozbiljno - rekao je glasnogovornik tvrtke Peloton. 

- Nismo bili svjesni ovih optužbi kada smo predstavili Chrisa Notha u našem odgovoru na nove epizode serije na HBO-u. Dok čekamo više informacija, prestali smo emitirati ovu reklamu i povukli povezane postove na društvenim mrežama - dodao je. 

Naime, reklama u kojoj se promoviraju fitness proizvodi objavljena je prošlog tjedna, a služila je za saniranje štete koju je tvrtka pretrpjela nakon emitiranja novih epizoda 'Sex and the City: And Just Like That'.

'Faca' iz 'Seks i grada' optužen je za seksualno zlostavljanje
'Faca' iz 'Seks i grada' optužen je za seksualno zlostavljanje

Lik 'Face', koji je utjelovio Chris Noth, doživio je srčani udar i preminuo nakon vožnje na jednom od sobnih bicikala tvrtke Peloton. Njihove dionice sljedećeg dana pale su za 61 posto. 

U reklami, koja je trenutno povučena sa svih platformi, čuje se glas glumca Ryana Reynoldsa, a u njoj se pojavljuju se Chris Noth i Jess King, fitness instruktorica Pelotona koja se u seriji pojavila kao 'Allegra'. 

FILE PHOTO: Actor Ryan Reynolds poses at the premiere for the film "Free Guy" in New York

- Hoćemo li se još jednom provozati? - pita je Noth u reklami, a ona dodaje: 

- Život je prekratak da ne bismo. 

Glumac Reynolds na kraju reklame doda 'On je živ', referirajući se na smrt lika u seriji. 

Inače, glumac Chris Noth je kategorički zanijekao sve ove optužbe.

- Optužbe protiv mene koje pojedinci iznose godinama, čak i desetljećima, su lažne. Ove priče su mogle biti od prije 30 godina ili prije 30 dana. Ne uvijek znači ne, to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali znam da nisam napao te žene - rekao je glumac.

British Independent Film Awards 2018 - London
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu