To je to što me zanima!

'Blake se predozirao nakon što je vidio stare Amyne poruke'

Kad je prije dva tjedna izašao iz zatvora počeo je koristiti stari mobitel. Među hrpom nepročitanih poruka bile su i one koje mu je slala pokojna Amy. To ga je dotuklo
Vidi originalni članak

Prije dva tjedna pustili su ga iz zatvora. 'Odgulio' je 12, od predviđenih 32, mjeseci kazne za pljačku i posjedovanje imitacije oružja. Po povratku kući Blake Fielder Civil (30) ponovno je počeo koristiti mobilni telefon kojim se služio prije odlaska iza rešetaka. Među hrpom primljenih poruka bilo je i nekoliko koje mu je poslala bivša supruga Amy Winehouse dok je još bila živa

- On je tek sad vidio poruke koje mu je Amy slala. To ga je dotuklo, ponovno je počeo tugovati i mislim da se zbog toga predozirao - kaže Blakeova majka Georgette.

Htjela je biti kuma njegovom sinu

Pokojna Amy u jednoj je poruci Blakea pitala može li biti kuma njegovom sinu Jacku kojeg ima sa Sarah Aspin (34). Blake je čak rekao Sarah da mu Amy jako nedostaje i da mu je teško što je više nema. Nakon toga prošli petak se predozirao heroinom i Sarah ga je pronašla na krevetu kako se trese i guši u svojoj bljuvotini. Blake je trenutačno u bolnici i bori se za život.

- Ako i preživi ponovno će napraviti isto jer je teški ovisnik. Sljedeći put kad mu se dogodi nešto ovakvo neće preživjeti, u to sam sigurna - kaže Georgette.  

Idi na 24sata

Komentari 61

  • _petra_ 13.08.2012.

    ne treba njima razlog za tako nesto,pogotovo njemu s poduzim stazom

  • 13.08.2012.

    poroci su im bili jedina ljubav,,i ta "ljubav" ih je uništila,,

  • marija1411 13.08.2012.

    prvo je on njoj upropasti život s drogom pa je i sam u tu zaglavio, žao mi je nje

Komentiraj...
Vidi sve komentare