To je to što me zanima!

Blakeov je transseksualac (17) ista Amy Winehouse

Mia McHugh (17) od svoje 4 godine se oblači kao curica. Amy Winehouse joj je idol, a sljedećeg siječnja Mia će ići na operaciju promjene spola...
Vidi originalni članak

Nakon što se nedavno šuškalo kako će se Blake Fielder-Civil (31) i Amy Winehouse (26) ponovno vjenčati u javnost su procurile fotografije Blakeovog transseksualnog dečka. Blake Fielder-Civil upoznao je Miu McHugh (17) preko Facebooka te se s njom našao sljedeći dan. Na prvom spoju otišli su u hotel i tada je već saznao da je Mia tranasseksualac. Nastavili su se viđati sljedećih šest tjedana te ju je Blake, navodno, upoznao sa svojim prijateljima i predstavio kao novu curu. Prije no što je završio s Mijom u hotelskoj sobi uzimao je kokain nakon čega ju je stiskao i ljubio na biljarskom stolu. Ona je izjavila kako je bila nervozna jer on nije znao za njenu transseksualnu pozadinu, a jako joj se sviđao pa se samo prepustila poljupcima.
- Stao je, pogledao me i rekao, 'Jesi li ti transseksualac?' Rekla sam da jesam, a on se samo nasmiješio - ispričala je Mia britanskom 'The Sunu'. Nakon toga nastavili su se redovno nalaziti u hotelu zbog seksa. Iz Sheffielda je odlazio u London kako bi se našao s Mijom, a posljednja tri mjeseca tajno se viđao i s Amy. Na posljetku je bivšoj supruzi priznao da se viđa s transseksualcem nakon čega je ona nazvala Miju.
- Želim ti zahvaliti. Mislim to stvarno, hvala ti, jer ja nisam bila u blizini. Prekrasna si djevojka, ali ja i Blake smo najbolji prijatelji, mi smo ista osoba. On voli nekoga drugoga, a ja mogu biti samo jedna - rekla je pjevačica tinejdžerici. Mia, kojoj je Amy idol i koja se oblači i šminka poput pjevačice, misli kako Blake i Amy neće biti sretni dok ne budu ponovno zajedno. Nakon što je par prekinuo svoju vezu Blake je ljutito pokušavao dobiti Miju na telefon kako bi ju odgovorio da priča procuri u javnost. Mia se ne srami svoje transseksualne pozadine kao Blake jer se od četvrte godine života oblači kao curica. Ima silikonske grudi te sljedećeg siječnja ide na operaciju promjene spola.


Idi na 24sata

Komentari 10

  • ZumZumZg 22.01.2010.

    a sto koga briga tko koga je... jadnike samo i luzere

  • veneranda81 22.01.2010.

    e brate tu se ne zna ko koga j...

  • SunTzu 22.01.2010.

    Fora, koji je k. ljudima tu. Mozda da mrdnu dupe koje im se zakeljilo za stolac pred kompom i nece biti tako isfrustrirani!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare