To je to što me zanima!

Blamaža: Srpska pjevačica je na bedru istetovirala krivu riječ

Zamisli trenutak kada trebam mazati to... Kakva tetovaža, hoću iskočiti iz vlastite kože, kaže Teodora. Osim te, srpska pjevačica ima još tri tetovaže...
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Teodora Džehverović (23) po sebi ima nekoliko tetovaža, ali jedna je privukla veliku pažnju javnosti. Teodora je gostovala u 'Ami G showu' Ognjena Amidžića, gdje je pokazala tetovažu na nozi. Na njoj se potkrala greška.

POGLEDAJTE VIDEO: Teodora Džehverović vlada top listom u Hrvatskoj

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Teodora je tetovirala citat, ali dok je prepisivala s interneta pobrkala je malo riječi. Na nozi joj piše rečenica na engleskom 'Where love begins, love never ends', koja u prijevodu znači 'Gdje ljubav počinje, ljubav nikada ne završava'. Umjesto prvog 'love' trebalo je pisati 'life' (život). 

- Pogriješila sam riječ. Pisala sam na internetu i pogriješila. Umjesto 'life' sam stavila 'love'. Trebalo je pisati 'gdje život počinje, tu ljubav nikada ne završava' i da bude za obitelj. Sada piše 'gdje ljubav počinje, ljubav nikada ne završava'. Ali nema veze - bila je opuštena Teodora. 

Kaže kako ipak na kraju tetovaža nije toliko strašno ispala. 

TEODORA DŽEHVEROVIĆ: 'Već tri godine uhodi me jedna cura, prijeti da će me razapeti'

- Mislim, može i tako, Bog me spasio. Ali to je bilo ono tablete za smirenje su se trebale piti. Zamisli trenutak kada trebam mazati to... Kakva tetovaža, hoću iskočiti iz vlastite kože - dodala je Teodora. 

Osim te, pjevačica ima još tri tetovaže - jednu na kojoj piše 'Cute but psycho', pored grudi ima srce, a između grudi ima tetovažu koja označava život. 

POGLEDAJTE 2. EPIZODU FIRME: Ono kad je kolegica bivša manekenka

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 31.10.2020.

    Trebala je po Vuku

  • Trump Jong Un 31.10.2020.

    Najgore kad imaš ne njemu istetovirano " pozdrav iz Bijelog Polja" pa doživiš saobraćajku i ostane ti " pozdrav olja" a doktor i dalje tvrdi da je operacija prošla u redu 😆

  • nomistakes 30.10.2020.

    doviđorno pameti

Komentiraj...
Vidi sve komentare