To je to što me zanima!

Blanka Vlašić uzela je predah od majčinskih obveza: Opuštala se na plaži i uživala u mirisu mora

Pozirala je s leđa u bikiniju i uživala u mirisima mora. Nakon toga družila s kolegama iz Hrvatskog olimpijskog odbora uoči humanitarne regate u Splitu
Vidi originalni članak

Za Blanku Vlašić (39) ljeto još nije gotovo. Bivša atletičarka uzela je predah od majčinskih i poslovnih obveza i uputila se na plažu.

SUPRUG BIO ZADUŽEN ZA SNIMANJE FOTO Blanka Vlašić i dalje uživa u Budimpešti s obitelji: Maleni Mondo se zabavljao u fontani

Opuštala se u subotu bez sinčića Monda, kojeg je dobila s beligijskim novinarom Rubenom Van Guchtem (36) u studenom prošle godine.

Pozirala je s leđa u bikiniju i uživala u mirisima mora. Nakon toga družila se s kolegama iz Hrvatskog olimpijskog odbora uoči humanitarne regate u Splitu. Dašak atmosfere podijelila je na svojim društvenim mrežama.

Blanka je sinčića Monda rodila carskim rezom na svoj rođendan 8. studenog. Uz bivšu atletičarku bio je suprug, koji se nekoliko sati ranije pohvalio da je stigao iz Belgije u Split.

- Vratio sam se u svoj drugi dom - objavio je na društvenim mrežama. Djed Joško Vlašić bio je preplavljen emocijama što je unuk stigao baš na Blankin rođendan.

- Je, baš neobično, moram priznati - rekao je Joško za Slobodnu Dalmaciju i dodao kako je njegova supruga Venera 'bila nervoznija' od njega, kojega je 'opralo' kad je krenuo porođaj.

POGLEDAJTE VIDEO: ONO KAD IMAŠ S KIM GLEDATI UTAKMICU

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 01.10.2023.

    U sportu je postigla dovoljno za ponos ali brate mili ni trunke ženstvenosti nema. Jednostavno nema.

  • TVP 01.10.2023.

    Uživala je u mirisima mora i odmah to morala podijeliti, čudesno…

  • liliZG2.0 01.10.2023.

    od čega se ona ima odmarat u zadnjih 7 godina?

Komentiraj...
Vidi sve komentare