To je to što me zanima!

Blanka: Voljela bih gledati novog dečka ravno u oči

Blanka Vlašić želi da joj nova ljubav bude viša od prijašnje. Početkom ove godine prekinula je višegodišnju ljubavnu vezu s Antonijem Ergotićem
Vidi originalni članak

Atletičarka Blanka Vlašić (25) dobila je zvijezdu Hrvatske ulice slavnih u Opatiji. Uz oca Joška i brata Marina prošetala je, odjevena u crnu mini suknju, crvenim tepihom.
- Ovakvom se priznanju nisam nadala barem do svoje 80. godine. Truditi ću se radom opravdati zvijezdu tijekom cijele karijere - rekla je Blanka. Sportašica je nedavno operirala nos kod estetskog kirurga Siniše Glumičića zbog devijacije septuma.
Tvrdi da nikad ne bi išla na taj zahvat samo zbog ljepote. Inače je zadovoljna svojim izgledom. Kaže da velike grudi više nisu in, a cijeni se dobra guza. Blanka je početkom godine prekinula višegodišnju ljubavnu vezu s Antonijem Ergotićem. On je bio niži od nje. Ispričala je da bi sada voljela gledati muškarca “odozdo” ili barem ravno u oči, ali da ne može birati u koga će se zaljubiti. Od sportaša joj se najviše sviđaju desetobojci i bacači koplja.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • promet 15.11.2008.

    šteta da nisam ja taj

  • trina_19 15.11.2008.

    STE VI SVI RETARDIRANI, ILI IMATE NEKIH PROBLEMA SA SAMIM SOBOM????????????? (čast iznimkama) Blanka je naša najbolja sportašica a vi pričate takve budalaštine.......vea ti stvarno imaš izjave ono..da se ubiješ...možda se ti tako veseliš kad ti kod kuće daju jesti? BLANKA SAMO NAPRIJED :-)

  • diki 14.11.2008.

    Biser u mraku je lijep!

Komentiraj...
Vidi sve komentare