To je to što me zanima!

Blesani iz svemira se vraćaju: Crveni patuljak ponovo leti

Glavne likove u seriji 'Crveni patuljak' opet će utjeloviti Craig Charles, Chris Barrie i Robert Llewellyn. Vesele se novim avanturama koje će režirati Doug Naylor
Vidi originalni članak

Oni su nešto kao 'Star Trek', samo su jako glupi, zbunjeni i tupavi, te potpuno nesposobni za preživljavanje. Ipak, uspjeli su se provući kroz niz avantura i dogodovština.

Britanska humoristična serija 'Crveni patuljak' , koja se emitirala od 1988. do 1999. ponovno će se snimati. Glavne likove će opet utjeloviti Craig Charles (50), Chris Barrie (55) i Robert Llewellyn (59), a nove će avanture za njih osmisliti i režirati Doug Naylor (59). Ta je kultna serija pratila avanture četiri junaka na svemirskom brodu 'Crveni patuljak'. Nastala je kao serija za klince, ali je zbog svoje jedinstvenosti i blesavog humora uskoro postala popularna i kod odraslih.

Od smiješnog Davea Listera koji ima najniži rang na cijelom brodu, do njegova kompića Arnolda Rimmera koji je vjerojatno najveća kukavica u galaksiji. No uvijek žive glave izađu iz nevolja. Ovaj pomalo 'trash' serijal, koji je za razliku od ostalih SF serija uvijek izgledao gotovo kao 'low-budget' uradak, posebno je popularan bio među srednjom klasom i klincima, koji su se redovito ranije ustajali kako bi popratili svoju najdražu seriju. Među glumcima koji su odbili uloge u prvoj sezoni su Alfred Molina i Alan Rickman, kasnije poznat po ulozi Snapea u filmovima o Harryju Potteru. Služili su se satirom, parodijom i dramom, a inspiraciju su izvlačili i iz filmova kao 'Terminator', 'Građanin Kane', 'Ratovi zvijezda', 'Ponos i predrasude'. Glavni glumci rekli su da se vesele avanturama u šezdesetima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Gola_Istina 05.05.2015.

    Jučer sam se sjetila te serije i evo lijepe vijesti. :-)))

  • CikaFajer 05.05.2015.

    hrt 2 nekada ujutro . vutrica , cokolada i red dwarf haha

  • dalia-rose 04.05.2015.

    Bas mi je drago :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare