To je to što me zanima!

Blizak izvor kraljevske obitelj o zdravstvenom stanju princeze Kate: 'Oporavlja se gdje i kralj'

Kate Middleton se oporavlja na imanje Sandringham u Norfolku. Tamo je otišla sa princom Williamom i njihovo troje djece
Vidi originalni članak

Britanska princeza Kate Middleton (42) nedavno je završila na operaciji abdomena u privatnoj bolnici 'London Clinic', a sada je blizak prijatelj kraljevske obitelji progovorio o njenom zdravstvenom stanju, piše Daily Mail.

DODJELA NAGRADE Zato se vratio iz Londona? Princ Harry iznenadio u Las Vegasu. Šalio se, a oca nije ni spomenuo

Kate se oporavlja na imanje Sandringham u Norfolku. Tamo je otišla sa princom Williamom i djecom, a tamo se nalazi i kralj Charles

- Catherine se dobro oporavlja. Veselila se promjeni okoliša te će se moći opustiti u Norfolku dok se djeca zabavljaju s Williamom - rekao je prijatelj vojvotkinje za strane medije.

 Javnost se i dalje pita na kakvoj je operaciji bila Kate.

- Zvuči ozbiljno s obzirom na vrijeme koje joj treba da se oporavi. Ali ona je u dobrim rukama i imat će mnogo brige i podrške kod kuće i mlada je žena u formi - rekao je za People izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

Prisjetimo se, iz Buckinghamske palače u ponedjeljak su javili da je kralju Charlesu dijagnosticiran oblik raka. Nije riječ o raku prostate, već je otkriven tijekom njegovog nedavnog liječenja povećane prostate. Vrsta raka nije otkrivena, ali prema izjavi palače kralj je u ponedjeljak započeo s 'redovitim tretmanima'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • zvizdač 10.02.2024.

    Zasmetala želučana premosnica...

  • nervozni poštar 10.02.2024.

    Oporavlja na imanje, operaciji abdomenu...kvalitetan clanak i kvalitetan prijevod, bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare