To je to što me zanima!

Blizanci M. Carey 'čitaju' knjige i glume repere dok poziraju

Šestomjesečna Monore pozirala je s knjigom u rukama dok je njezin brat blizanac Moroccan pozirao poput repera noseći sunčane naočale i veliki lančić s privjeskom
Vidi originalni članak

Supružnici su snimili svoje šestomjesečne blizance u svom domu i neke od fotografija postavili na Twitter.

Ponosna majka, koja je blizance rodila na treću godišnjicu braka, posjela je sina Moroccana i kćer Monroe, na veliki kauč. Mariah Carey (42) malenu je odjenula u rozi bodi, a Morrocana u hlače i svijetloplavu majicu s kravatom te iza njih postavila ogroman natis od balona punjenih helijem na kojem je pisalo 'Dembabies' što je nadimak koji su im dali pjevačica i suprug Nick Cannon.

Na fotografijama koje je on postavio na Twitter, maleni Moroccan i Monroe, poznati kao Roc i Roe kako im glase nadimci, pozirali su u raznim pozama. Djevojčica je pozirala s knjigom u rukama dok je maleni  glumio repera noseći sunčane naočale i veliki zlatni lančić s privjeskom.

Blizanci će uskoro imati svoj prvi glazbeni debi. Pjevačica je ovog tjedna otkrila da će se pojaviti u njezinom novom spotu za singl 'When Christmas Comes'.

- Mislim da je sjajna ideja da se pojave u spotu - rekla je pjevačica koja se nedavno pohvalila svojom novom mršavijom linijom. Tjedan dana nakon porođaja smršavjela je 18 kilograma, a posebnom dijetom skinula je još 14 kilograma.

Novu figuru pokazala je u pripijenoj svečanoj svjetlucavoj haljini i svoju fotografiju objavila na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • paradigma_1 18.11.2011.

    i ovaj nju vara kao i DEMI

  • kahuna 18.11.2011.

    blizanci su preslatki, a ona.......tako antipaticna,ma da se u casnu sestru obuce opet ima nesto tako jezivo,vulgarno i prostacki na licu da bi i to izgledalo odvratno

  • čokolino321 18.11.2011.

    na četvrtoj fotografiji piše:"supružnici su snimali fotografije za obiteljski album"vidim kako su snimali za obiteljski album,,samo me zanima šta nisu napisali koliko su novca dobili za ove slikice koje su objavili cijelom svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare