To je to što me zanima!

Blizanci Vasić vole Njemice, modu i zabavu bez alkohola

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mika i Giba od malena su bili posebni. Rođeni su u Njemačkoj i imaju potpuno drukčiji mentalitet. Najviše su se voljeli igrati lutkicama, opisuje Mile Vasić
Vidi originalni članak

Mika i Giba od malena su bili posebni. Rođeni su u Njemačkoj i imaju potpuno drukčiji mentalitet. Najviše su se voljeli igrati lutkicama koje su šišali i šminkali maminom šminkom, opisuje Mile Vasić (30) odrastanje mlađe braće blizanaca Dragutina i Miroslava (23).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mile je saksofonist i živi u Prokuplju u Srbiji s drugom suprugom Elenom (23) i sinom Lukom (3). Stariji brat je pun razumijevanja za imidž braće.

- Ovdje u Srbiji ako odjeneš uske hlače odmah si gay. U Njemačkoj je takvo odijevanje normalno - smatra Mile.

Cure su ljubomorne

Blizanci su do šestog razreda osnovne škole živjeli u Njemačkoj, a onda su se preselili u Srbiju. Srednju frizersku školu završili su u Nišu, nakon čega su se opet vratili u Njemačku. Ondje, kaže Mile, imaju djevojke, Giba je dvije godine u vezi, a Mika čak tri.

- Djevojke im nisu bile sretne što idu u ‘Big Brother’ jer su ljubomorne - rekao je Mile. Blizanci, dodaje brat, vole lijepe i zgodne djevojke s dugom i njegovanom kosom. U školi su bili odlični učenici, a najviše su voljeli matematiku, kemiju i biologiju.

Žele vjenčanje na isti dan

Vole izlaziti i slušati narodnu glazbu, najdraža im je Jelena Karleuša, a nikad se pijani nisu vratili kući.

- Popiju par koktela ili vino, ali ja ih nikad nisam vidio pijane – kaže brat Mile. Od malena su se voljeli lijepo odijevati i modirati pa im je majka kupovala istu markiranu odjeću.

Blizanci se međusobno friziraju, a imaju i svog frizera. Šišaju majku, obitelj i prijatelje. Trenutačno rade u prijateljevu salonu u Njemačkoj. Od malena imaju više prijateljica nego prijatelja. Prve cure imali su s 15 godina.

Djevojke ih vole jer su kulturni, fini i pristojni. Vjerni su i nisu za avanture - kaže stariji brat.

- Tata će zaprositi Gibinu djevojku, a mama Mikinu, takav je dogovor. Vjenčat će se isti dan - zaključio je Mile.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • DjuroPoliklinika 12.09.2015.

    ja sam živjela u vrijeme rata u njemačkoj ja i sestra smo išle kod njemačke obitelji primili su nas kao izbjeglice ono što sam ja tamo doživila to je najveća nekultura što sam do tada vidjela bila su dva kupatila ali svi idu u jedno tata se tušira ,sin sjedi na wc školjki kćerka pere zube tata dolazi na doručak u slip gačicama ma strašno ja sam mislila da su to kulturni ljudi a ono saćuvaj bože.

  • StjepanValjak 11.09.2015.

    Tetke Vasić

  • ludakvanca 11.09.2015.

    oni vole decke...

Komentiraj...
Vidi sve komentare