To je to što me zanima!

Bliži se početak snimanja: 'Igra prijestolja' dolazi u Hrvatsku

Na Pilama su postavili i zaštitne ograde kako bi spriječili pristup setu znatiželjnim obožavateljima. Osim toga, građani su primijetili šator za logistiku
Vidi originalni članak

Da snimanje serije 'Igra prijestolja' uskoro kreće svjedoči činjenica da je u gradu pod Srđem već postavljen šator za logistiku.

Osim toga, Dubrovački dnevnik javlja kako su na Pilama postavili i zaštitne ograde kako bi spriječili pristup setu znatiželjnim obožavateljima.

Snimanje će trajati samo nekoliko dana, a ove bi godine u Dubrovnik trebala stići kompletna ekipa. Predviđa se kako će u Hrvatsku prvi put stići zvijezda HBO-ove serije, Kit Harington (31).

Obožavatelje je ipak, rastužila informacija da će svoju omiljenu seriju gledati tek 2019. Produkcija osme sezone započela je u listopadu, a ranije su tvorci serije David Benioff Dan Weiss američkim medijima kazali da na posljednjoj sezoni kane raditi godinu i pol dana.

Navodno će epizode osme sezone trajati nešto duže od dosadašnjih, u prosjeku po 80 do 90 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Now go home and get your fuckin' shinebox 04.02.2018.

    Zanimljivo...igra prijestolja se već igrala u Hr,sjetimo se šatorasa i njihovog šatora i preuzimanja prijestolja,kakva podudarnost!

  • Vlad 04.02.2018.

    Koliko znam ovo će biti i zadnja sezona gdje na kraju svi pogibaju. Izabrali su pravu državu gdje če svi spletkaroši skončati. Kad bi tako bilo i u stvarnom životu da Našii igrači koji se bore za i oko prijestolja skončaju barem na golom otoku i tamo ostanu 20 sezona.

Komentiraj...
Vidi sve komentare