To je to što me zanima!

"Bludna" Aleks pretvorila se u vragolastog anđela

Aleksandri Grdić nije teško odglumiti niti jednu ulogu. Manekenka je ponosna na svoje tijelo i draže joj se slikati se s manje odjeće nego s više
Vidi originalni članak

Na snimanju spota u zagrebačkoj tvornici katrana Aleksandra Grdić (29) glumila je vragolastog anđela koji izaziva pjevača Kikija Rahimovskog. Manekenka u spotu 'Bože što mi radi žena ta' mazno se izvija po krevetu te izazovno grli Akijevog sina.
- Vidim se negdje između dobre i loše cure, ali mogu biti jako zločesta ako mi netko želi napakostiti - kazala je bivša Miss Hrvatske i dodala kako joj niti jedna uloga nije strana. Prihvatila je glumiti u spotu jer, kako kaže, Kikijeva joj se pjesma dopala.
- Inače slušam takvu muziku, a i draže mi je nastupati u spotu u kojem svira nešto što mi paše nego  nekakav 'narodnjak'. Manekenka se osvrnula i na neprestano kritiziranje, kako kaže, lažnih moralista.
- Živimo u 21. stoljeću gdje je golotinja normalna. Uvijek kažem da mi je ljepše pozirati s manje odjeće nego s više. Ponosna sam na svoje tijelo - rekla je Aleks te savjetovala da je za njezinu profesiju vrlo važno ne sramiti se skinuti. Kiki je s Aleksandrom bio zadovoljan i, kaže, nije mogao zamisliti niti jednu drugu djevojku u njegovom spotu.
- Nije me briga kako je ljudi doživljavaju, ona je profesionalka, volio bih daje više cura poput Aleksandre - kaže Kiki.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bubamara 23 26.02.2010.

    dobra dobra kakvih ima ,,,

  • soulrelic 26.02.2010.

    dobro tijelo al faca ubi boze

  • makarinjo 26.02.2010.

    Meni je Alex odlična,volim droljaste;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare