To je to što me zanima!

Bluntova voljena sunča se na brodu u toplesu dok on gleda

Sofia Wellesley nije se ustručavala pokazati grudi dok je s Jamesom i prijateljicom uživala na Ibizi. James je djevojke odveo na vožnju brodićem, a one su uživale
Vidi originalni članak

Nedavno je objavljeno da su se James Blunt (40) i Sofia Wellesley vjenčali u kapelici na Mallorci. Nakon toga, objavljeno je da će se vjenčati tek 19. rujna. Par očito uživa u životu i ne zamaraju se tračevima pa su brže bolje požurili na Ibizu. Tamo im se pridružila i prijateljica. 

James, Sofia i djevojka popeli su se na brodić i otisnuli se na pučinu. Kako je bilo jako vruće, Sofia se odlučila raskomotiti. Nije bilo dovoljno što je bila u kupaćem kostimu pa je skinula gornji dio. Dok je James uživao gledajući dragu, ona je brbljala s prijateljicom i 'hvatala boju' kako bi bila lijepo preplanula.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • varešak 17.09.2014.

    Izgleda da su prave bez silikona

  • dundu 13.09.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Galeb i ja 13.09.2014.

    Pa i ja hodam po plazi u kupacim gacama,zato nevidim zasto bi ona morala obuci grudnjak kada nema sta u njega metnuti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare