To je to što me zanima!

Bob Dylan će crkvu u Americi pretvoriti u tvornicu viskija?

Pretvorit će 160-godišnju crkvu destileriju i Centar za umjetnost s ekskluzivnom kolekcijom viskija, restoranom i prostorom za koncerte koji može primiti i to 360 ljudi
Vidi originalni članak

Američki pjevač i skladatelj Bob Dylan (77) udružio se s poduzetnikom i proizvođačem likera, Marcom Bushalom kako bi stvorio  svoju liniju alkoholnih pića koja će biti dostupna tijekom jeseni sljedeće godine.

Pretvorit će 160-godišnju crkvu destileriju i centar za umjetnost s ekskluzivnom kolekcijom viskija, restoranom i prostorom za koncerte koji može primiti i to 360 ljudi.

- Ne nalazite uvijek nadahnuće. Ponekad vas nađe. Željeli smo stvoriti zbirku američkih viskija koji bi svaki ispričali priču - objasnio je Dylan čija se tvrtka zove 'Heaven's Door Spirits' po uzoru na njegovu pjesmu 'Knocking On Heaven's Door' iz 1973. godine. Proizvodit će burbon te bačve i bačve viskija.

- Ovo je njegov brand i to je njegova ideja. Upravo smo mu pomogli učiniti ono što je htio. Bob ne želi biti jedan od onih koji kopira druge i ne želi da ambalaža njegovog viskija 'vrišti' - ispričao je Bushala s kojim Bob surađuje.

ŠUTIO K'O ZALIVEN Bob Dylan bio u emisiji Jimmy Fallona, a nije rekao niti riječ...

Otkriveno je da će se Dylanov poznati potpis pojaviti na poleđini etikete, što znači da će postati vidljiv tek kada se boca kupi i otvori iz pakiranja.

- Bio je voljan to učiniti, ali on se neće pojaviti na predstavljanju ​​ili potpisivati ​​na boce. Nije čak ni uzeo svoju Nobelovu nagradu - rekao je Marc. U travnju prošle godine Dylan je sa zakašnjenjem prihvatio Nobelovu nagradu za književnost na čijoj se dodjeli nije pojavio jer je bio, kako kaže, 'zauzet pametnijim stvarima'.

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12.04.2019.

    Nek ga prodaje nasim susjedima

  • Glupijugovic 11.04.2019.

    Bravoooooo! Kucu razvrata nemozes pretvorit u nista drugo

  • 11.04.2019.

    sve zbog zarade

Komentiraj...
Vidi sve komentare