Show

Komentari 2

Bob Dylan bio u emisiji Jimmy Fallona, a nije rekao niti riječ...

Bob Dylan bio u emisiji Jimmy Fallona, a nije rekao niti riječ...

ZNA POSAO Dylan je sudjelovao u unaprijed snimljenom prilogu u kojem pjevač ‘nestane’ i ostane samo čaša viskija koji on proizvodi

Specijalni gost popularne televizijske emisije Jimmyja Fallona (44) bio je Bob Dylan (77). I doslovno je bio specijalni jer američki glazbenik s voditeljem nije progovorio ni riječi.

Dugo je Dylan bježao od pojavljivanja u javnosti, zazirao od toga, pa su se svi ponadali kako će napokon kod Fallona moći čuti misli velikog skladatelja, pjevača i pjesnika. Ostala im je to samo želja pusta.

Dylan je gostovao u unaprijed pripremljenom videu, u kojem ga je popularni voditelj odveo pogledati cirkus. Zadovoljno sjede i gledaju cirkuske vratolomije. Baš kad ga se Fallon sjeti nešto priupitati i okreće se prema njemu, shvaća da ga nema. Uvjeravaju ga ljudi kojima je okružen da nikoga nije ni bilo, da je sam.

- Ali gdje je Bob. Pa na stolu je poluprazna čaša s viskijem, nisam to sanjao - ne da se Fallon, ali nisu se dali ni gledatelji, koji su shvatili da je to skeč zbog Dylanova viskija koji proizvodi.

Zove se “Heaven’s door”, što je svojevrsna izvedenica Dylanova hita iz 1973. godine “Knockin’ on the Heaven’s Door”. Počeo ga je proizvoditi u svibnju, ima tri vrste, a cijene su im od 300 pa do više od 1800 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Najčitaniji članci