Obavijesti

Show

Komentari 2

Bob Dylan bio u emisiji Jimmy Fallona, a nije rekao niti riječ...

Bob Dylan bio u emisiji Jimmy Fallona, a nije rekao niti riječ...
5

ZNA POSAO Dylan je sudjelovao u unaprijed snimljenom prilogu u kojem pjevač ‘nestane’ i ostane samo čaša viskija koji on proizvodi

VIDEO

Specijalni gost popularne televizijske emisije Jimmyja Fallona (44) bio je Bob Dylan (77). I doslovno je bio specijalni jer američki glazbenik s voditeljem nije progovorio ni riječi.

Dugo je Dylan bježao od pojavljivanja u javnosti, zazirao od toga, pa su se svi ponadali kako će napokon kod Fallona moći čuti misli velikog skladatelja, pjevača i pjesnika. Ostala im je to samo želja pusta.

Dylan je gostovao u unaprijed pripremljenom videu, u kojem ga je popularni voditelj odveo pogledati cirkus. Zadovoljno sjede i gledaju cirkuske vratolomije. Baš kad ga se Fallon sjeti nešto priupitati i okreće se prema njemu, shvaća da ga nema. Uvjeravaju ga ljudi kojima je okružen da nikoga nije ni bilo, da je sam.

- Ali gdje je Bob. Pa na stolu je poluprazna čaša s viskijem, nisam to sanjao - ne da se Fallon, ali nisu se dali ni gledatelji, koji su shvatili da je to skeč zbog Dylanova viskija koji proizvodi.

Zove se “Heaven’s door”, što je svojevrsna izvedenica Dylanova hita iz 1973. godine “Knockin’ on the Heaven’s Door”. Počeo ga je proizvoditi u svibnju, ima tri vrste, a cijene su im od 300 pa do više od 1800 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO: 

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin