To je to što me zanima!

Bobby Kennedy je jastukom u sobi ugušio Marilyn Monroe?

U kuću slavne glumice detektiv Fred Otasha postavio je prisluškivače. Njegova kćerka Colleen sada je otkrila njegove bilješke sakupljene tijekom prisluškivanja
Vidi originalni članak

Teorije zavjere o smrti Marilyn Monroe pojavljuju se u pravilu svake godine, a najnovija je svjedočanstvo jednog od najozloglašenijih privatnih detektiva u Hollywoodu, Freda Otashe. Naime, on je u kuću slavne glumice postavio prislušne uređaje, a Kennedyjevi pristalice često su ga napadali zbog tvrdnji da je prisluškivao Marilyn i JFK-a u krevetu.

Fredova kćerka Colleen otkrila je Otashine bilješke sakupljene tijekom prisluškivanja, a predala ih je časopisu The Hollywood Report, koji je objavio dokument. Prema Otashu, glumica je održavala seksualne odnose s braćom Kennedy te se žalila da je proslijeđuju kao komad mesa. Detektiv je napisao da je 5. kolovoza 1962. godine čuo kako se predsjednik i njegov brat svađaju s Marilyn zbog toga što se ona osjećala kao komad mesa.

- Ona je vrištala, a oni su je pokušavali utišati. Otišla je u spavaću sobu, a Bobby je uzeo jastuk i prigušio njezino vrištanje kako je susjedi ne bi čuli. Kad je napokon utihnula, tražio je način da ode - napisao je detektiv koji je tek kasnije saznao da je slušao posljednje sate u životu Marilyn Monroe.

Dosad se nije znalo što se događalo u njezinom domu te kobne noći, već se stalno nagađalo, a njezin kraj povezivao se i ranije s braćom Kennedy.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • AlexandraMinić 11.06.2013.

    Svi znaju da je bila ubijena...Tko bi počinio samoubojstvo na vrhuncu popularnosti

  • pinky23 11.06.2013.

    tko je tu koga......

  • WOMANIZER 11.06.2013.

    kraljica hollywooda! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare