To je to što me zanima!

Bobbyju Brownu nakon kćeri i Whitney Houston umro sin (28)

A što mu se još neće dogoditi... Cijela obitelj je stalno zavijena u crno, nadam se da nisu izgubili vjeru u bolje sutra, komentirali su fanovi obitelji na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Prije pet godina preminula mu je kćer Bobbi Kristina Brown, i to od posljedica utapanja nakon što je konzumirala previše droge, a reper Bobby Brown (51) sada je ostao i bez sina Bobbyja Jr.

Bio je očev nasljednik u punom smislu riječi, obožavao je glazbu kao i njegov tata, a pronađen je mrtav u svom domu u Los Angelesu. Imao je 28 godina, bio je jedan od sedmero djece, a Bobby ga je dobio u vezi s Kim Ward s kojom je bio 11 godina. 

- Užasan mu je život, neka izdrži - pisali su pratitelji na društvenim mrežama.

Bobby Brown poznat je kao poprilično problematična osoba, a njega mnogi smatraju glavnim krivcem što je njegova bivša supruga Whitney Houston zaglibila u svijet droge.

Bobbi Kristina pronađena je 2015. s 22 godine u svojoj kadi u domu Atlanti, nakon čega je u indiciranoj komi provela šest mjeseci, a pokopana je odmah pored svoje voljene majke, slavne pjevačice Whitney Houston, koja je preminula u veljači 2012. također od utapanja, do kojeg je došlo zbog koronarne bolesti, ali i predoziranja kokainom.

BOBBY JE PRETJERAO Bivši suprug Whitney Houston zgrozio sve priznanjem: 'Morao sam joj to izvući iz stražnjice'

Ranije ove godine preminuo je i bivši dečko Bobbi Kristine, Nick Gordon, kojeg je Whitney Houston posvojila.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trump Jong Un 19.11.2020.

    Sigurno je pio Kalničku vodu

  • Džo Senilijo 19.11.2020.

    Okružen drogom, a ne tragedijama. Nešto kao Hunter Biden.

Komentiraj...
Vidi sve komentare