To je to što me zanima!

Bogate klince ne brine korona, oni uživaju u svojim jahtama...

Ovim bogatašima sigurno neće biti dosadno vrtjeti  TV kanale jer se mogu uputiti u svoje bazene ili pijuckati šampanjac na svojim luksuznim vikendicama na koje putuju svojim privatnim avionima
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Dramatične ispovijesti slavnih o korona virusu: 'Čuvajte se'

Bogati klinci s Instagrama (Rich Kids on Instagram), koji objavljuju i pod Instagram profilom Rich Kids of The Internet (RKOI), društvene mreže stalno pune objavama svog 'bogatog lifestylea' s kojima žele pokazati u kakvim sve luksuzima uživaju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok se mnogi suočavaju s činjenicom da zaglave u svom domu i žive od tjestenine zbog epidemije korona virusa, bogata djeca žive svoj san.

Život nije tako loš kad se možete nekoliko tjedana samostalno izolirati u luksuznom dvorcu s bazenom ili na nekoj superjahti.

I umjesto higijenskih maski za jednokratnu upotrebu koje mnogi od nas nose, razmaženi klinci na sebi imaju dizajnerske maske poput Guccija ili Fendija.

Svakako neće paničariti zbog toga što će kihati drugi putnici, jer ovi bogati nasljednici koriste privatne avione ili jahte.

Ovim bogatašima sigurno neće biti dosadno vrtjeti  TV kanale jer se mogu uputiti u svoje bazene ili pijuckati šampanjac na svojim luksuznim vikendicama. 

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Adams pozvao Kylie u pomoć sprječavanju širenja korone...

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Hopa_ 21.03.2020.

    Dzaba zlato i dukati placu nekad i bogati, dijamnti cvijetne baste kad su duse siromasne!

  • 21.03.2020.

    Mogu, imaju pa mogu ali jedino sto je na tom svijetu ispravno da bolesti i virusi, smrt nezna za novac, bogatstvo i raskos. Kada krene ne bira. Naravno nedaj Boze nikome ali svi smo u opasnosti, siromasni ili bogati.

  • Deni33 21.03.2020.

    Super, ima da vas likvidiraju kada pobjesne ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare