To je to što me zanima!

Bogdan se pohvalio tetovažom, Sergej Trifunović ga sprda...

Zezancija dvoje kolega i prijatelja nasmijala je mnoge, a hrvatski glumac u posljednje vrijeme često snima u Srbiji. Snimao je TV seriju 'Jutro će promeniti sve' te 'Senke nad Balkanom'
Vidi originalni članak

Glumac Goran Bogdan (39) na društvenim mrežama je objavio fotografiju na kojoj mu u salonu tetoviraju leđa, a u opisu uz objavu pojasnio je što je tetovirao. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jedna od novogodišnjih odluka. Gotovo je. Carpe diem unutar delfina. Dlakavog. Dok sam prolazio kroz Bugarsku. Nije mu neki rukopis, al zato boli - našalio se Bogdan, no čini se po komentarima da su neki glumca shvatili i ozbiljno. 

Jedan od onih koji zasigurno nije nasjeo je Goranov glumački kolega Sergej Trifunović (47), koji je ipak iskoristio priliku da se i sam našali. 

- Jel te je*o? Ljubi li lijepo kao ja? - upitao je Trifunović, a Bogdan se požalio kako 'gricka i bode'.

Zezancija dvoje kolega i prijatelja nasmijala je mnoge, a hrvatski glumac u posljednje vrijeme često snima u Srbiji. Snimao je TV seriju 'Jutro će promeniti sve', a posebno je zapažen ostao po ulozi Mustafe Golubića u TV seriji 'Senke nad Balkanom'. 

KOD NAS SE NE EMITIRA Goran Bogdan o seriji: 'Boli me ku**c za Hrvatsku. Napišite to'

Upravo na te dvije serije naš glumac je surađivao s 12 godina mlađom kolegicom Jovanom Stojiljković (27), s kojom se nedavno pojavljivao u javnosti, a pojedini srpski mediji otada ih spajaju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 07.01.2020.

    Ljigavac...

  • plavicro 07.01.2020.

    Sa se u Rijeci kandidira za predsjednika sigurno bi pobjedio

  • humscro 07.01.2020.

    Boli me k.... za Bogdana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare