To je to što me zanima!

'Bogovi Egipta' još jednom su nam dali božanstven foršpan

Niti stravični bog mraka i tame, Set, niti njegove legije čudovišta, neće biti dovoljne da zaustave mladog heroja Beka. Jer ljubav je jača i od tame, a i od čudovišta
Vidi originalni članak

Nakon prvotne pomaknute najave i početnog suludog foršpana , ‘Gods of Egypt’ su ipak odlučili prebaciti u nižu brzinu. Tako smo dobili drugi foršpan, koji je i dalje lud, ali ne toliko koliko smo očekivali, jer je u stvari i luđi.

Gerard Butler, kao Anubis, koji viče prema svojim legijama, Nikolaj Coster-Waldau koji bježi od još većih čudovišta, prekrasna Elodie Yung…ovo je foršpan koji zaista pokazuje mnogo.

Twitter/Screenshot

Ono što zasigurno pokazuje je značajno bolji CGI od prethodnog foršpana, tako da je moguće da ćemo ipak dobiti interesantan film. Od glumaca se u filmu pojavljuju Gerard Butler, Brenton Thwaites, Chadwick Boseman, Elodie Yung, Nikolaj Coster-Waldau, Rufus Sewell, Abbey Lee i Geoffrey Rush u ulogama raznih egipatskih bogova.

Priča prati mladog heroja Beka (Brenton Thwaites) na njegovom putovanju da spasi svoju ljubavi i cijeli svijet. Na tom putu će mu pomoći i  bog zraka Horus (Nikolaj Coster-Waldau) koji se bori protiv zlog boga Seta (Gerard Butler).

‘Bogove Egipta’ režira Alex Proyas, a film u kinima očekujemo sredinom ožujka.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • F***** Noob 19.12.2015.

    Video je odličan. Jedva čekam da idem gledat u kino

  • MatkoZZ 19.12.2015.

    da malo jace sranje

  • strmi007 18.12.2015.

    ovo će biti flop

Komentiraj...
Vidi sve komentare