To je to što me zanima!

'Bogovi Egipta' ulaze u krajnju bitku za sudbinu čovječanstva

Kada Set, bog zagrobnog života, uzme vrhovnom bogu Horusu vid i njegovo pravo na vlast, pokrenuti će sudbonosne događaje koji će dovesti do katastrofalnih posljedica
Vidi originalni članak

Premda smo očekivali kvalitetan foršpan, kad smo ga neki dan najavili , nismo očekivali da bismo mogli dobiti foršpan koji je prepun ludila. Naime, nakon što smo pogledali ovaj foršpan, i dalje nismo imali nikakvog pojma što smo vidjeli niti što bismo mogli vidjeti u filmu.

Twitter/Screenshot

Ono što sigurno znamo je da se radnja odvija u drevnom Egiptu, gdje bogovi još uvijek kroče Zemljom i gdje kolosalne zmije patroliraju pustinjom . Gdje se bogovi pretvaraju u krilate šakale i čupaju oči jedan drugome. Stoga, u stvari smo sigurni da film baš i nema puno veze s egipatskom mitologijom niti s poviješću . A sigurni smo i da će film biti nevjerojatno zabavan.

Jedino nas plaši da ne dobijemo još jedan ‘Sudar titana’ , ali s malo drugačijom lokacijom. Kao što smo već najavili, film bi u kina trebao stići krajem veljače 2016. godine, a u njemu glume Gerard Butler, Nikolaj Coster-Walda, Chadwick Boseman, Elodie Yung, Courtney Eaton i Brenton Thwaites.

Vidimo li se u kinu?

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Almighty 19.11.2015.

    Meni se čini da jedna od ovih glista na kraju foršpana ima karijes, trebala bi kod zubara.

  • Pametna ovca 19.11.2015.

    Ovo će biti baš film tipa sudar titana,zabavno za jedanput pogledati i to je to.

  • zabrana 19.11.2015.

    hahahahaha komedija! šta je ovo majko mila? daj rađe učite tu vašu američku djecu o pravoj povijesti a ne da svugdje ubacivate te svoje ironmane

Komentiraj...
Vidi sve komentare