To je to što me zanima!

'Bohemian Rhapsody' dobit će nastavak: Fanovi su protiv toga

Austrijski Rudi Dolezal redatelj bio je dugogodišnji prijatelj Freddieja Mercuryja, a za australske medije je sad otkrio planove redatelja biografskog filma o grupi Queen
Vidi originalni članak

Nije 100 posto sigurno, ali redatelj filma ozbiljno razmišlja o nastavku filma ‘Bohemian Rhapsody’, rekao je Rudi Dolezal. Austrijski redatelj bio je dugogodišnji prijatelj Freddieja Mercuryja, a za australske medije je sad otkrio planove redatelja biografskog filma o grupi Queen.

- Ne zna se još hoće li priča filma biti usredotočena na Freddiejev život ili na bend - rekao je Rudi. Dolezal je službeno počeo raditi s bendom nakon koncerta Live Aid, povijesnog trenutka kad je Freddie osvojio cijeli svijet, a režirao je i njihove videospotove.

Ideja nije toliko šokirala obožavatelje diljem svijeta. Naime, još je u prosincu prošle godine gitarist benda Brian May (71) dao naslutiti nastavak 'Bohemian Rhapsodyja'.

- Mislim da je tamo prirodna kulminacija. I to je oduvijek bilo tako, od najranijih scenarija. Osjećali smo da je koncert 'Live Aida' vrhunac. Tko zna, možda postoji nastavak - rekao je Brian tada. No, obožavatelji benda i filma koji je dobio četiri Oscara, nisu zadovoljni ovom idejom.

- Ako će snimiti nastavak temeljen na njegovoj bolesti i smrti, onda bolje da to ne rade. Freddie bi trebao ostati u lijepom svijetlu iz originalnog filma - komentirali su neki. Freddieja je u filmu utjelovio Rami Malek (37) koji je za ulogu osvojio i Oscara. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

JOŠ JEDAN ŠOK PRIJE PORODA: Meghan i Harry odvojeni od ostatka kraljevske obitelji

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 16.03.2019.

    A eto, uz dužno poštivanje, mene nije oduševio. I dpk su navodno su svi bili oduševljeni, meni pao mrak na oči. Eto nije on ni tako loše njegovu mimiku i face prostudirao, sve stoji. Ali fali njegova kočoperna figura, u pozitivnom smislu mislim, hod, smijeh ..izraz u očima. On je bio veliki umjetnik, imao je svoje snove i vizije.To mu se vidjelo po načinu kako se kretao, položaju tijela,držanju i pozi dok stoji i razgovara. Imao je" gubicu" kojom je prijetio stisnutih zuba i karizmu kojom je punio ne samo zatvoren prostor, već i eter stadiona. Fantastičan lik. Znam samo kako sam rekla kada su tražili glumca za film, nek' mu je bog na pomoći. U startu je imao loše karte, nebi mu bila u koži, tko god to bio, jer to nisu jednostavne osobe za uźivjeti se. I znam da sam upravu. Ovaj mali miš što ga igra, se doista potrudio, nema se što reći, nije ni lako..jedan je Mercury , al on je jaaako daleko od energije koju je sobom valjao jedan Freddie Mercury nar sceni, naźalost.. evo.

  • plik 15.03.2019.

    na kraju ga buju i oživili... :)))

  • davor430 15.03.2019.

    uzas od filma, a i izbor glumaca je katastrofa

Komentiraj...
Vidi sve komentare