To je to što me zanima!

Bojan kao Josipa: Uradit ću to dostojanstveno, nema zezanja

Pjevač će utjeloviti Josipu Lisac i otpjevati njezinu pjesmu 'Danas sam luda'. Ana Gruica oduševljena je transformacijom u Roberta Marekovića iz glazbenog sastava Fantomi
Vidi originalni članak

Josipu Lisac u hit showu 'Tvoje lice zvuči poznato' ove nedjelje utjelovit će Bojan Jambrošić kojemu, priznaje, neće biti lako.

- Neće tu biti mjesta nekoj zezanciji. Volio bih ju dostojanstveno napraviti kao što ona i je - poručio je Bojan koji će nastupiti s pjesmom 'Danas sam luda'. Bojan je najavio zanimljivu koreografiju, a hoće li uspjeti vjerno dočarati ovu glazbenu divu, ostaje nam za vidjeti.

Ana Gruica oduševljena je transformacijom u Roberta Marekovića iz glazbenog sastava Fantomi.

- Super su Fantomi. Meni se to sviđa -  izjavila je Ana koja će otpjevati pjesmu 'Duda' te zaključila:

- Ja to gledam kao da imam dvije minute glumačkog zadatka i da je to moja mini premijera.

Zabavan nastup zasigurno će osigurati Mario Roth koji ovoga puta postaje zvijezda cro-dance scene devedesetih, Annamaria.

- Na pjesmu Novi svijet sam zaboravio potpuno - priznao je Mario i dodao: 'Da mi je netko prije par godina rekao da ću nastupati u grudnjaku i nekakvoj krpici oko struka, rekao bih mu: lažeš majstore'.   

Miu Anočić Valentić očekuje zahtjevan zadatak – transformirati se u Jennifer Beals, glumicu iz filma Flashdance te otpjevati soundtrack iz istoimenog filma kojega pjeva Irene Cara.

- Sad trebam glumiti glumicu koja nije plesačica i u isto vrijeme pjevati - izjavila je Mia kojoj će najveći izazov biti pjevati, a da se ne zadiše na pozornici. 

Nives Celzijus očekuje hologramski nastup u kojemu će utjeloviti Ivanku Mazurkijević i Milu Kekina, Ivana Mišerić postaje Scatman, Daniel Bilić Diana Ross, a Dalibor Petko transformirat će se u Jima Carreyja iz filma Maska. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • sladana 06.05.2017.

    Ja to ne mogu gledati više od par minuta, totalno bez veze.

  • DALMATINKA 05.05.2017.

    to vise negledam

  • 05.05.2017.

    bezveze

Komentiraj...
Vidi sve komentare