To je to što me zanima!

Bojan se boji Saše? Nije mu dala ruku, odbija ga od sebe: 'Ne mogu, probala sam, ali ne ide'

Prvi dojam mi je da ništa ne skriva, ali će trebati neko vrijeme da izgradimo povjerenje da ona zna da mi sve može reći. I mislim, na kraju krajeva, da ja znam da ja njoj mogu reći neke stvari, kaže mladoženja
Vidi originalni članak

Hoćeš mi dati ruku?, pitao je Bojan Mrđenović suprugu Sašu Đorić u showu 'Brak na prvu', a ona mu je odbrusila: 'Ne'. Na fotkanju se nisu uspjeli opustiti, a Bojan se prestrašio Saše. 'Ne znam koliko se smijem približiti', govorio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Saša očito nije bila zadovoljna suprugom. Nije htjela otplesati prvi ples niti na pjesmu koju je ona odabrala, ali ni na Bojanovu. 'Naredila' mu je da se okrenu prema moru i gledaju zalazak. 

OBEĆALI SU SI AVANTURU Zaiskrilo je između Zorana i Hedvige, otkrila da je bolesna: 'Operiram li, neću moći pričati'

- Mislila sam kad sam pošla prema podiju da otplešem prvi ples da ću odustati na pola plesa, a nisam uspjela ni početi - rekla je pa komentirala vezu s novopečenim suprugom: 

- Fali energije, fali autentičnosti, snage, mekano je. 

Zbog njezinog ponašanja Bojan je komentirao kako je zgodna, ali je i nezgodna. 'Sad ćemo vidjeti koliko je nezgodna', rekao je. Iako ju je Bojan nasmijavao u nekoliko situacija, emocije su je svladale i Saša se nije otvorila novom suprugu.

 

- Prvi dojam mi je da ništa ne skriva, ali će trebati neko vrijeme da izgradimo povjerenje da ona zna da mi sve može reći. I mislim, na kraju krajeva, da ja znam da ja njoj mogu reći neke stvari - istaknuo je Bojan, a Saša je komentirala:

MLADA STIGLA GLISEROM Saša je pred Bojana došla bosa, obitelj nije bila na vjenčanju: 'Nema veze, ovo je moj izbor'

- Probala sam, ali ne mogu biti fejk, ako hoću da mi bude ugodno u mojoj koži!

Idi na 24sata

Komentari 46

  • rzori12 03.02.2023.

    nece se ova nikad udat

  • Tost sa sirom i šunkom 02.02.2023.

    'ko je se ne bi boj'o

  • mislimpavaljdaneštoznam 01.02.2023.

    Samo sam malo gledala, ali prvi dojam nije mi najbolji. Ali svakom treba dati drugu šamsu, vidjet ćemo. Ali Hedviga mi je divna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare