To je to što me zanima!

Bojan se boji zamjeriti Jeleni: 'Bit ću jako sramežljiva Rozga'

Lik Jelene Rozge imali smo priliku već nekoliko puta gledati u showu kroz fantastične transformacije kandidata, a ove nedjelje Jelenu će utjeloviti Jambrošić s pjesmom 'Razmažena'
Vidi originalni članak

Lik Jelene Rozge imali smo priliku već nekoliko puta gledati u showu kroz fantastične transformacije kandidata, a ove nedjelje Jelenu će utjeloviti Bojan Jambrošić s pjesmom 'Razmažena'.

- Nadam se da me Rozga neće manje voljeti od ovog trenutka - našalio se Bojan i dodao kako će poraditi na tome da bude 'sramežljiva' Jelena Rozga.

Obzirom da će ga Jelena budnim okom pratiti s mjesta žirija, Bojanu neće nikako biti lako.

- Bojim se da ne pomisli što ovaj sad izvodi od mene, tako da ću se potruditi biti minimalistički, a opet da ne bude premalo - otkrio je Bojan dok je Rozga otkrila kakva će biti kao članica žirija.

- Nadam se da će nakon emisije neki dragi ljudi pričati sa mnom - rekla je pjevačica.

Danielu Biliću će se konačno ostvariti želja da se transformira u ženu.

- Idem napokon u ženu i sad ću proći ono sve što su mi kandidati pričali - priznao je Daniel kojeg ćemo gledati u liku Marine Perazić iz elektro-pop sastava Denis&Denis, a nastupit će s pjesmom 'Ja sam lažljiva'.

Premda je sretan što ga je dopala ženska transformacija, Danielu će, kaže, najteže pasti biti 'mazan i ženstven'.

- To totalno nisam ja, i Barberić će izludjeti sa mnom - izjavio je. 

Ana Gruica je, kaže, odlučila promijeniti taktiku i biti opuštenija.

- Shvatila sam da se trebam zezati. Ne treba biti preozbiljan - odlučna je Ana koju ćemo vidjeti u ulozi Raya Charlesa, legendarnog američkog crnačkog glazbenika.

- Prvo sam pomislila da znam ovu pjesmu, ali onda sam shvatila da znam ono što pjevaju back vokali, a ne Ray Charles - otkrila je Ana koja će nastupiti s pjesmom 'Hit The Road Jack'.

Mario Roth branit će prvo mjesto, ovoga puta kao Don Omar s hit pjesmom 'Danza Kuduro', a hoće li u tome uspjeti, tek ćemo doznati.

- To je apsolutno hit. Po meni je to Lambada novog doba - kazao je Mario te dodao kako još nije imao priliku pjevati na  španjolsko-portugalskom, no to ga pretjerano, čini se, ne uzrujava.

- Ili možeš briljirati, ili možeš biti najlošiji -, zaključio je.

Ove nedjelje vidjet ćemo još i Miu Anočić Valentić kao Dražena Zečića, Nives Celzijus kao Prodigy, Ivanu Mišerić kao Adama Levinea iz grupe Maroon 5, a Dalibor Petko transformirat će se u Željka Bebeka iz Bijelog dugmeta. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 10.03.2017.

    Bojan se ne boji isto kao što se Nenad nada.......

  • gordi 10.03.2017.

    Ja mislim da će se dobro snaći u ženskoj ulozi i tako više voli dečkiće

  • --- DAVOR --- 10.03.2017.

    FREAK show!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare