To je to što me zanima!

Boji se da će mu uzeti novac: Popović želi uništiti Severinu

Milan Popović se bivšoj zaručnici osvećuje otkako ga je ostavila te joj je zaprijetio da će je uništiti jer on nema što izgubiti. Podnio je dvije tužbe na sudu u Zagrebu
Vidi originalni članak

Odvjetnica Milana Popovića (49), Nataša Pećarević, kaže da njezinu klijentu smeta što se Severina (43) s njim ne konzultira oko važnih odluka za njihovo dijete.

Nije mu rekla da je Aleksandra (3) upisala u privatni vrtić, a ne može prijeći ni preko toga što neprestano objavljuje sinove fotografije na društvenim mrežama. Na zagrebačkom Općinskom sudu Popović je podnio dvije tužbe - u prvoj je tražio da češće viđa sina, a u drugoj zahtijeva da Aleksandar živi s njim.

- Popović ne traži 3500 kuna alimentacije od Severine za sebe, njemu novac nije prioritet. Normalno je u takvom postupku da se traži alimentacija jer bi u suprotnom kršio pravo djeteta - kaže Pećarević. Dodaje da je srpski milijarder tražio 3500 kuna jer djetetova majka zarađuje 'malo više od prosjeka'. Inače se u takvim sporovima traži 1500 kuna, ako roditelj zarađuje prosječnu hrvatsku plaću. 

Pećarević tvrdi da Milan nije uvjetovao da Aleksandar živi s njim u Srbiji jer on ima mnogo nekretnina pa je tako i vlasnik kuće u Zagrebu. Njemu je samo bitno da dijete bude s njim i da majku viđa svaki drugi tjedan od srijede do nedjelje.

Kako doznajemo od prijatelja pjevačice, Popović se bivšoj osvećuje otkako ga je ostavila, iako on tvrdi da su prekinuli i prije nego što je rodila njihova sina. Kako doznajemo, Milan joj je zaprijetio da će je uništiti jer on nema što izgubiti.

Prijatelji pjevačice tvrde da je ona emotivna i kad se zaljubi, slijedi svoje srce.

- Nije proračunata i dovoljno zarađuje, dok se Popović bojao da će mu ona uzeti novac - tvrde prijatelji Splićanke.

Idi na 24sata

Komentari 170

  • liliana 08.08.2015.

    Navodno on čeka dijete sa nekom manekenkom,kad se ono rodi,Severina će imati mir.

  • jozabroz 08.08.2015.

    pa sad, i neka ju unisti,, ako ona ne bude brza..)))

  • 07.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare