To je to što me zanima!

Boji se starenja: 'Otimačica' je postala skroz neprepoznatljiva

Podignutih kapaka, izobličenih jagodica i brade te popeglanog lica, Gabriela Spanic (42) šokirala je fanove. Iako joj se lice potpuno preobličilo, ona tvrdi da nije ništa operirala
Vidi originalni članak

Nakon kritika na društvenim mrežama, glumica hrvatskih korijena se oglasila te rekla kako nije ništa operirala.

- Vizažisti mi stalno govore kako imam najljepšu kožu. No to nije zato što sam se operirala. Dobro se nasmijem kad ljubomorne žene govore da sam lijepa jedino zato što sam išla po nož. Prirodna sam - tvrdi uporno Gabriela.

Glumica se proslavila ulogom blizanki Paole i Pauline u meksičkoj seriji 'Otimačica' te dodaje da mnogi, kad je vide, očekuju isto lice koje su gledali prije 18 godina.

- Više nisam djevojčica, no radim na sebi i koristim samo prirodne proizvode. Pijem puno vode, vegetarijanka sam i treniram. Ponekad idem i na boks – govori.

Jedini zahvat o kojem je otvoreno pričala bio je povećanje grudi. Njeni prijatelji tvrde da je bila ovisna o botoksu, a navodno je nakon 35. godine prestala slaviti rođendane jer se užasava starenja.

- Na operaciju ću možda otići s 50 – rekla je Gabriela.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 99roses 24.05.2016.

    sa godinama se mijenja i lice,, postaje zrelije, bila je lijepa nekada i sada je lijepa žena....

  • 23.05.2016.

    auuuuuuu baš šteta. bila je baš lipa žena.

  • pravica3 23.05.2016.

    godine nose svoje, ali uz sve ovo što je ona navela "samo zdravo" da prakticira....finalni proizvod svakako ne bi smio izgledati ovako kao ona sada....nažalost....strah, kompleksi.... i.....lova....eto...čine najveće gluposti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare