To je to što me zanima!

Bolesnoj curici donijele tortu: Barbara i Tina očarale su Elenu

Sretan ti 13. rođendan, draga Elena, iznenadile su sestre Šegetin Elenu Glavičić u riječkoj dječjoj bolnici Kantrida. Elena boluje od hernije diska i u bolnici se oporavlja već mjesec dana
Vidi originalni članak

- Hvala vam - izustila je sramežljivo Elena, oduševljena posjetom omiljenih sestara iz bivše BB kuće, grleći ih srdačno. Kao obožavateljica Tine (24) i Barbare (26), koje su je se u 'Big Brotheru' najviše dojmile ponašanjem i ljepotom, izrazila je želju upozna ti ih, što su Riječanke bez razmišljanja prihvatile. Tina je djevojčici, koja voli čitati, obećala opet doći i donijeti joj nekoliko knjiga kako bi uz štivo kratila dane oporavka koji slijede.

Kao nova ambasadorica Udruge za bolesnu djecu i djecu bez roditelja iz Osijeka, Barbara Šegetin kazala je kako ona i Tina nisu ni trenutka dvojile o posjetu.

- To je najmanje što možemo učiniti i čast nam je da je Ela baš željela nas upoznati - rekla nam je Barbara, koja je nedavno prekinula ljubavnu vezu.

- Ja više nemam nikoga, to je definitivno završilo - rekla je Barbara,

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Imperatrice 21.03.2016.

    Dragi roditelji, ovo su uzori za djecu od 13 godina koji razmišljaju o životu i što će sa njime, a ne izoperirane elitne prostitutke iskrivljenih vrijednosti. Umjesto da gledaju izopaćene vrijednosti u big brotheru ponudite druge sadržaje..nikad ne znate možda baš u vašem djetetu čuči mali znanstvenik poput ovih koje sam navela dole: *Hrvatska znanstvenica Iva Tolić dobitnica je znanstvenog Oskara *Znanstvenica Silvija Bilokapić, molekularna biologinja i asistentica na Kemijskome odsjeku Prirodoslovno-matematičkoga fakulteta (PMF) zagrebačkoga Sveučilišta prva je hrvatska znanstvenica dobitnica stipendije "For Women in Science" *Hrvatska znanstvenica Davorka Radovčić u timu koji je otkrio nešto senzacionalno 'Pronašli smo fosile dosad nepoznate ljudske vrste' *Hrvatska znanstvenica Marina Brozović u NASA-i prati asteroide koji bi mogli uništiti gradove *Mlada hrvatska znanstvenica Rosa Karlić objavila je u veljači u najprestižnijem znanstvenom časopisu Nature čak dva istraživanja koja bi trebala značajno unaprijediti otkrivanje i liječenje tumora. *Dr. sc. Aleksandra Radenović voditeljica je tima iz laboratorija na švicarskom sveučilištu École polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL), koji je otkrio novu tehniku snimanja koja omogućuje praćenej staničnih procesa na razini molekula *Tim znanstvenika iz Cambridgea na čelu s našom dr. sc. Anđelom Šarić otkrio je važnu tajnu procesa u kojima u tijelu nastaju plakovi koji uzrokuju dvadesetak bolesti.

  • bubaaaa 21.03.2016.

    Joj komentara, pa ove cure barem nisu ostale maloljetne trudnice što ostane većina tinejdžerica, otvoreno imaju odnose dok su im roditelji u drugoj sobi i slično, smijete se njima, a tko zna što imate doma...Po meni ima puno gorih. A što se tiče ove geste, kad si u bolnici i sam normalno da će te razveseliti posjeta, eto možda je nije posjetilarodbina i bliski prijatelji, a one dvije su ipak odvojile vremena za jednu neznanku i mislim da je to lijepa gesta.

  • Čavoglavi Hrvat 20.03.2016.

    Kolika je ova Barbara kad je niza od 13ogodisnje djevojcice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare