To je to što me zanima!

'Bolji od originala': 2Cellos su oduševili obradom 'Despacita'

Luka Šulić i Stjepan Hauser rado obrađuju i aktualne hitove, pa su tako u svoj prepoznatljivom stilu i izveli trenutno najveći ljetni hit Luisa Fonsija i Daddy Yankea, 'Despacito'
Vidi originalni članak

Briljantno! Ponovno su osrednju pjesmu učinili genijalnom, pišu obožavatelji 2Cellosa ispod njihovog YouTube videa na kojem su na violončelima odsvirali ljetni hit 'Despacito'. 

Luka Šulić (29) i Stjepan Hauser (31) su na kraju snimke i zapjevali pjesmu kojoj ne znaju stihove, osim popularnog refrena. 

- Ovo je bolje od originala - zaključili su oduševljeni obožavatelji. 

'Despacito' Luisa Fonsija i Daddy Yankea, kojima se pridružuje i Justin Bieber, tjednima je proveo na prvom mjestu svjetskih top ljestvica, a i dalje se ne skida s radio etera te se neprestano vrti na glazbenim TV programima. 

Idi na 24sata

Komentari 99

  • 13.07.2017.

    meni original nije nešto. ni pisma ni spot. spot je deja vu, a pismu su mi izvođači pokvarili iako ima dobru melodiju. nemojte mi sad spominjat broj pregleda jer meni to nije mjerilo kvalitete. bila sam dosta skeptična vezano uz ovu obradu 2cellos iako sam inače luda za njima. Oborili su me s nogu, doslovno. Milijun puti bolje od originala.

  • MajaMarinović1 12.07.2017.

    meni su oni fenomenalni. volim hausera s oliverom i sa štulićem, jedino me iritira dok priča. malko mi se previše preser... al to ćemo zanemarit

  • shadowchild 12.07.2017.

    "Osrednju" pjesmu koja ima 2 milijarde pregleda, oni su svojim coverom ucinili senzacijom. Znam da cu biti okarakteriziran kao hejter ovdje ali ovo stvarno nema smisla. Daj budite realni. Pjesma je ultra hit ove godine, a decki su napravili fini cover i to je to. Kakva senzacija!? Snimanje covera nije nikakava senzacija, cak ni s Cellosima, pa jel itko od vas cuo za Apocalypticu, ili ste svi ovdje dobi 15 godina ili su vam glave u guzici pa vam je senzacija samo sto portal napise da je senzacija?

Komentiraj...
Vidi sve komentare