To je to što me zanima!

Bolničarku našli mrtvu nakon što je dala informacije o Kate

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kate Middleton i princ William u priopćenju su izjavili kako su duboko ožalošćeni smrću bolničarke. Žena je bez svijesti pronađena u stanu u centru Londona
Vidi originalni članak

Tijelo 46-godišnje Jacinte Saldanhe koja je medicinskoj sestri Kate Middleton (30) proslijedila poziv radijskih voditelja pronađena je mrtva u četvrtak nedaleko od bolnice Kralj Edward VII.. Sumnja se na samoubojstvo.  Medicinska sestra javila se na telefon voditeljima koji su se pretvarali da su kraljica Elizabeta i Princ Charles. 

Šala koje su se dosjetili voditelji puštena je u javnost samo dva dana ranije. Australski DJ-ji Mel Greig i Michael Christian tražili su informacije o stanju Vojvotkinje od Cambridgea koja je u bolnici boravila zbog nesnosnih mučnina izazvanih trudnoćom. Kate je hospitalizirana u ponedjeljak. Bolničarka se javila na poziv radijskih voditelja bez da ga je provjeravala, a  britanska javnost bila je šokirana zbog činjenice da je netko nasjeo na takvu šalu. Problem je bio što su privatne medicinske informacije izašle u javnost. Sve je snimljeno, a voditelji australske radio postaje kasnije su se ispričali uz objašnjenje kako je bila riječ o šali te da nisu imali nikakve loše namjere. 

Iz bolnice Kralj Edward VII. poručili su kako su svoju zaposlenicu otkako je nasjela na šalu radijskih voditelja svi podupirali te da je nisu namjeravali suspendirati. U bolnici je radila više od četiri godine. Majka je dvoje djece. 

- BIla je odlična medicinska sestra i poštovana od strane svojih kolega - tvrde. 

Kate Middleton i princ William (30) u priopćenju su izjavili kako su duboko ožalošćeni smrću bolničarke. 

- Naše misli i molitve su sada s obitelji, prijateljima i kolegama Jacinthe Saldanhe u ovom iznimno tužnom razdoblju - stoji u priopćenju kraljevske obitelji.

Žena je pronađena u nesvijesti u središtu Londona. 

Voditelji suspendirani

Radijski voditelji su nakon podvale koja je navodno dovela do samoubojstva medicinske sestre i službeno suspendirani.

- Oboje su veoma šokirani zbog događaja koji je uslijedio poslije njihovog poziva bolnici Kralj Edward VII. Odlučili su da se do daljnjega neće vratiti na svoja radna mjesta iz poštovanja prema situaciji koja se može nazvati tragedijom - piše u priopćenju koje je poslao s radijske postaje. 

Idi na 24sata

Komentari 179

  • andrijjana 12.12.2012.

    sigurno nemaju vezu sa ovom smrću kao ni sa smrču princeze Dijane.I u ovom vremenu mi slavimo neke princeze i prinćeve toliko zaostalo ali mi se ćini da mi sve više idemo u srednji vijek.Osobe oko njih stradavaju kao u vrijeme Borđija.

  • MyaMikic 08.12.2012.

    sa sigurnoscu se ona nije sama ubila-vec ju je kraljevstvo ubilo-zbog informacija sto je dala-to je znak svima da sve moraju sutit u vezi kraljevstva-to su ubojice tamo i smradovi-kao sto su ubili dianu.predivnu zenu...normalno da ce se o tome sad pricat 5 dana i svi ce se usutit,i amen kao da nista nije bilo i nitko im nista nemoze...fujjj !!!

  • nikoliki 08.12.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare