To je to što me zanima!

Boltov modni ormar: Isfurao zlatne cipele pred obožavatelje

Jamajkanski sprinter Usain Bolt poznat je i kao šminker, a nedavno se pred novinarima prošetao u takvim zlatnim cipelama da je odbljesak sunca od njih gotovo zaslijepio sve prisutne
Vidi originalni članak

Najbolji trkač svih vremena Usain Bolt (31) najčešće je u sportskoj opremi i Puma tenisicama, no ovaj put Bolt se sredio pa je obuo zlatne cipele, koje je uskladio sa golemim zlatnim satom. Ispred novinara i obožavatelja šetao je u crvenom odjelu s uzorkom koji podsjeća na kombinaciju 'pepito' i kariranog uzorka te srebrnoj kravati.

Cipele su, primjećuju obožavatelji, tako sjajno zlatne da neke podsjećaju na boju Mercedesa, zlatne skulpture ili površinu kuglice za bor. Sportaš na svojoj društvenoj mreži često objavljuje fotografije luksuznih i glamuroznih tenisica koje redovito dobiva od sponzora na poklon. Bolt s modnom kućom Puma ima sponzorski ugovor koji mu godišnje donese gotovo 200 milijuna kuna. 

Jamajčanin je od ove godine službeno u mirovini, no šuška se kako bi se mogao predomisliti pa opet natjecati. Umirovio se u tridesetoj jer je postajao sve sporiji, mrzi trenirati i disciplinu, a ne voli se baš često niti pojavljivati pred novinarima. 

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 10.11.2017.

    veliki atletičar! to što stavi na sebe, očito je time zadovoljan ... inače, o ukusima se ne raspravlja

  • SilikoniralaSiSe 10.11.2017.

    Da ja to obučem izgledao bi ko kreten.On koji ima par stotina milja $ vrijednosti kod sebe može da se nosi s tom odjećom i pristaje mu.

  • 10.11.2017.

    bravo kralju

Komentiraj...
Vidi sve komentare