To je to što me zanima!

Bome hrabro: Barbara Kolar je objavila svoje loše fotke s mora

Za razliku od svih onih koji se na društvenim mrežama hvale svojim izgledom i novim badićima te sveprisutnim napuhancima, voditeljica je odlučila biti sasvim originalna
Vidi originalni članak

Barbie Horror Picture Show! Ili hitni poziv za inventuru u mobitelu. Ne znam zašto čuvam loše fotke s mora. Godinama! Valjda da se u neki bezvezni ponedjeljak imamo čemu smijati. Ne lažimo se, stavila bih ja koji da mislim da ima pomoći..., napisala je Barbara Kolar (47) uz kolaž fotografija koji je objavila na Instagramu.

Voditeljica se odmaknula od glavnog trenda ovog ljeta i nije objavila svoju fotku s nekom 'napuhanom ptičurinom' ili istaknula svoje obline u najnovijem badiću već je napravila kolaž svojih 'loših' fotki s mora te tako nasmijala svoje pratitelje.

Ipak, većina njih nije se s njom složila da su fotke baš tako loše i pohvalili su voditeljicu da je prekrasna i u prirodnom izdanju, a mnogi su joj rekli i da je kao vino te da je sve ljepša što je starija.  

Idi na 24sata

Komentari 132

  • max2017 09.08.2017.

    Najprihvatljivija u "najgorem" izdanju a s obzirom na ljubimca može izgledati kak hoće jer i pesionja i pametan muškarac imati će dobro društvo........Ove "idejalne" su ionak šrot na koji se pale likovi bez mozga ......Barica sma ti daj.......

  • Cro Miki 09.08.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • TiAmo 09.08.2017.

    Mora nekako skrenuti pozornost na sebe. Pa makar i tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare