To je to što me zanima!

Bondova djevojka skinula se za FHM: Neću zgodnog dečka

Iako za nju govore da je jedna od najljepših žena na svijetu, Berenice tvrdi da njezin dečko ne treba biti zgodan. U novom nastavku 'Batmana' voljela bi glumiti Jokera
Vidi originalni članak

Francuska glumica nova je Bondova djevojka koja glumi u 'Skyfallu', najnovijem filmu o špijunu Jamesu Bondu. Za časopis FHM Berenice Marlohe (33) pozirala je u donjem rublju. Iako je strani mediji nazivaju jednom od najljepših žena na svijetu, ona tvrdi da njezin muškarac ne treba biti zgodan da bi joj se svidio.  

- Ako nemam s njim o čemu razgovarati i ako nema smisla za humor, onda mi neće biti privlačan. Karizma i smisao za humor su 'ono nešto' što će me privući kod muškarca - tvrdi Berenice koja je dodala da bi radije glumila muškarce nego žene. 

- Voljela bih biti Joker u sljedećem nastavku 'Batmana'. Uloge koje se meni najviše sviđaju uglavnom se dodjeljuju muškarcima. Kao Gary Oldman u filmu 'Tvrtka'. Takve likove volim, pomalo lude - izjavila je Berenice te dodala da joj je oduvijek želja glumiti šefa mafije. Za ulogu Severine, Bondove djevojke, kaže da joj je bila životna želja. 

- Ona je misteriozna, dobra, zla, željna avanture - zaključila je Berenice. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • Brzopoteznik 02.11.2012.

    ima lijepe široke bokove bit će dobra majka.......

  • WOMANIZER 01.11.2012.

    ako ti dečko ne mora biti zgodan uzmi mene :)

  • Lena07 01.11.2012.

    U FHM-u i Danijela Martinović izgleda kao bomba. Ali Berenice mi je i inače seksi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare