To je to što me zanima!

Bono Vox progovorio o teškom životnom razdoblju: 'Bili smo mete, živjeli smo pod terorom'

Predstavnici vlasti upozorili su nas da smo cilj odmazde, da je novac za akciju prikupljen u Sjedinjenim Američkim Državama te da postoji detaljan plan za otmicu, ispričao je irski glazbenik Bono Vox
Vidi originalni članak

Moja supruga Ali, naše kćeri i ja bili smo meta paramilitarne organizacije IRA-e zbog poziva na prekid sukoba i mirotvornih poruka pjesama U2, otkrio je frontmen irske grupe U2, Bono Vox (62). O ovom teškom razdoblju progovorio je na književnom festivalu Cheltenhamu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mjesecima je sa svojom obitelji, kaže, živio pod terorom straha jer je tadašnji vođa Gerry Adams donio odluku da moraju biti kažnjeni zbog protivljenja metodama IRA-e.

- Predstavnici vlasti upozorili nas da smo cilj odmazde, da je novac za akciju prikupljen u Sjedinjenim Američkim Državama te da postoji detaljan plan za otmicu jer pripadnici organizacije mjesecima prate naše kretanje i motre kuću u kojoj živimo. Kao žrtve prijetnji dobili smo zaštitu i srećom se ništa nije dogodilo, ali možete misliti kako smo se osjećali - dodao je Vox.

VELIKA TUGA Emotivan Bono Vox o obiteljskoj tragediji: 'Srušila se kraj groba dok su joj spuštali oca u zemlju'

Irski roker objavljuje uskoro svoje memoare Surrender: 40 Songs, One Story, koji će biti dostupni od 1. studenog. U sklopu predstavljanja knjige od 2. do 28. studenog održat će 14 koncerata diljem svijeta. Prvi je zakazan u njujorškom Beacon Theatru na Manhattanu, a posljednji u madridskom Teatru Coliseum u Španjolskoj.

- Publici ću pjevati, ali i pričati priče. To, dakako, nisu samo moje priče nego priče o bendu i svim ljudima koji su nam bili bitni i pomogli nam da postanemo to što jesmo - najavio je Bono.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare