To je to što me zanima!

Bora Čorba 7-godišnjacima je pjevao o drogi i prostitutkama

Pred 1250 mališana izveo je pjesmu 'Amsterdam' u kojoj su glavna tema marihuana i prostitutke. Recitirao im je političke stihove o Rusima i Crnogorcima. Šokirao je...
Vidi originalni članak

Roker je sudjelovao u završnoj priredbi predškolske ustanove Nata Veljković u Kruševcu. Djeci od sedam godina recitirao je političke stihove o Rusima i Crnogorcima, piše portal Puls. Uz to, izveo je pjesmu 'Amsterdam' u kojoj su glavna tema marihuana i prostitutke. Pjesmu čak nije otpjevao uživo već su pustili snimku, a on je otvarao usta. 

Boru Đorđevića (59), poznatijeg kao Bora Čorba, slušalo je 1250 mališana. Djeca su se navodno šokirala nakon Borina nastupa. Direktorica ustanove koja je organizirala priredbu kaže da je Bora trebao recitirati svoje pjesme za djecu, a ne ove koje je izabrao. 

- Što sam mogla napraviti? Oteti Bori Đorđeviću mikrofon dok je stajao na bini kako ga djeca ne bi čula - izjavila je ravnateljica Vesna Živković objašnjavajući da Boru nije mogla spriječiti.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • mimi2 14.06.2012.

    Još da mu se pridruži Axl Rose i dječja priredbica može početi!

  • user_102315 14.06.2012.

    legenda !!!

  • TomislavVk 14.06.2012.

    Joj kad se samo sjetim prije rata bio sam na jednom njegovom koncertu, poslije sam tražio autogram, bože nikada nisam doživio da čovjek može tako smrditi i zaudarati po znoju i masnoći, fuj ježim se i sada kad se tog sjetim. Toliko je neuredan, ljigav i masan, s kose mu se mast cijedi kao da je nije prao mjesecima, nešto strašno, svaka čast pjesmama, ali higijena mu je živi očaj.Još sam danima u nosu osjetio taj smrad, a sjećam ga se i dan danas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare