To je to što me zanima!

Bora Đorđević okrenuo ploču: Čast mi je zapjevati u Zagrebu

Srpski pjevač godinama je isticao da nikad neće pjevati u Hrvatskoj, no kako piše srpski Svet, promijenio je mišljenje. Djevojka ga je nagovorila da pjeva u Zagrebu
Vidi originalni članak

Frontmen 'Riblje čorbe' planira nastupiti u Zagrebu gdje nije pjevao još od rata, piše srpski Svet. Bora Đorđević (62) godinama je isticao da nikad neće pjevati u Hrvatskoj, no mišljenje je navodno promijenio na nagovor djevojke Dubravke, no organizatori ga upozoravaju da će to biti koncert visokog rizika. 

- Istina je da postoji ta ideja. U svakom slučaju, mogu reći da će mi biti čast nastupiti u Zagrebu. To će biti moj prvi koncert tamo poslije mnogo godina, još od rata - rekao je Bora Đorđević. 

Gane Pecikoza, menadžer Riblje čorbe. nije toliko oduševljen tom idejom. 

- Sa mnom se o takvom koncertu nije dogovarao, ali znam da je Bora razmišljao o tome i da bi pristao nastupiti kad bi bio pozvan. Možda je o tome razgovrao s nekim drugim menadžerom pa s njim misli i tu ideju provesti u djelo - zaključio je Gane. 

 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • saborski pacov 29.11.2020.

    Ajde neka pokuša doć ako ima muda !

  • 21.08.2015.

    Kad bi neki od Tabloida pustia patku ovaku ka oni kod nas npr. "Tomphson dolazi u beograd" mislin da bi rat izbija.

  • 21.08.2015.

    Kad naš Marko zapiva na marakani E moj narode, posle bi se moglo "razmislit" o prelasku ovog napušenog čupe preko granice. Nevirujen da bi mu pomoglo ni cilo bure srpske brlje da skupi hrabrost i dođe u Lipu Našu

Komentiraj...
Vidi sve komentare